“Çmenden” mediat greke, raportojnë për memorandumin e Shqipërisë së Bashkuar

“Çmenden” mediat greke, raportojnë për memorandumin e Shqipërisë së Bashkuar
Mediat greke kanë raportuar për paralajmërimin e memorandumit për jetësimin e Shqipërisë së Bashkuar mes Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar dhe Listës për Shqipëri Natyrale. Ideatori i Listës për Shqipëri Natyrale, Koço Danaj dhe ideatori i Lëvizjës për Shqipëri të Bashkuar, Tahir Veliu kanë njoftuar se më 16 korrik në Prishtinë, do të nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit mes Listës për Shqipëri Natyrale dhe Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar,raporton lajmiexpress.net.

Objektivi kryesor, siç vuri në dukje është bashkimi i të gjithë shqiptarëve në një shtet kombëtar, për këtë qëllim të dy lëvizjet kombëtare do të hartojë një strategji kombëtare, raportojnë mediat greke.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)