Persa kohe populli fle, ujqit hedhin valle, ne varfnine e prese se tyre, qe ne kete rast e ka emrin Popull.


Njeriu që admiroj uniformen dhe krijojë policinë shqiptare e largojë...

Persa kohe populli fle, ujqit  hedhin valle, ne varfnine e prese se tyre, qe ne kete rast e ka emrin Popull.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)