Agjencioni "Floripress"nga Prishtina : Gëzuar Vitin e Ri 2020!
Rezultate imazhesh për urimet per 2020

Gjelin e detit e hëngrëm, bakllavanë e provuam, u mblodhëm me familjën, miqtë dhe njerëzit më të dashur për të festuar atë që presim të na sjellë Viti i Ri 2020-të.

Në të vëtetë askush nuk e di se çfarë ka rezervuar ky vit i ri për ne, por redaksia e Agjencionit "Floripress"nga Prishtina , ju uron të gjithë shqiptarëve Gëzuar Vitin e ri 2020, qoftë sa më i mbarë dhe i paqtë për të gjithë ju.

Ky vit sjelltë për të gjithë ju mbarësi, lumturi, shëndet, dashuri, para dhe momente të bukura pranë njerëzve që doni më shumë.

Ne do të vazhdojmë edhe gjatë këtij viti të sjellim për ju raportime cilësore, dhe ju urojmë sa më shumë suksese e rrugëtim së bashku.

Gëzuar Vitin e Ri 2020!

Flori Bruqi

Editor dhe Kryeredktor përgjegjës

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)