GJENERALI SHQIPTAR RAMUSH HARADINAJ MUND TË LIROHETGjenerali i famshëm shqiptar Ramush Himë Haradinaj mund të lirohet së shpejti.Ish kryeministri i Kosovës  Haradinaj deri më tani nuk është mundur që të rëndohet për asnjë krim.
Edhe dëshmitari Shefqet Kabashi solli një çudi para gjykatës, duke thënë se në malet e fshatit Jabllanicë nuk kishte burg, gjë që me këtë lehtëson peshën e Haradinajt.
Gjykata është duke e mbajtur edhe më tutje të mbyllur Kabashin dhe ka kërcënuar atë se do ta mbyll për 7 vite në burg ose të paguaj deri në 100.000 Euro.
Nga gjykata është duke u hulumtuar se mos vallë Kabashi është një ndër personat e frikësuar. Mirëpo deri më tani nuk është gjetur ndonjë shenjë se kemi të bëjmë frikësim të Kabashit.
Besojmë që se shpejti gjenrali i luftës-Heroji i paqës z.Ramush  Haradinaj së shpejti do të jetë njeri i lirë.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)