Çfarë duan femrat për tu kënaqur në seks dhe cilat stile preferojnë ?


Një studim i ri sjell një mister të femrave greke.

Kryejnë marrëdhënie seksuale në mëngjes?
1. Po   43.5%
2. Jo   17%
3. Varet se si fle natën  39.5%
E përdorni prezervativin gjatë seskit?
1.Nuk bëjmë kurrë seks pa prezervativ   31.5%
2.Nëse e kam partnerin për një kohë të gjatë nuk përdorim prezervativ   42%
3. Mbi intensitetin e momentit çdo gjë është e lejuar   26.5%
Çfarë pozicioni preferoni gjatë seksit ?
1. Pozicionet tradicionale, të cilat i lejon dhe kisha jonë   20.5%
2. Të jem sipër   37.5%
3. Të gjitha pozicionet  42%
Pas seksit ...sinqerisht...çfarë dëshironi?
1.Një cigarë dhe pastaj gjumë  19.5%
2.Dhe një herë tjetër seks   30%
3.Qetësinë time  13.5%
4.Një përqafim  37%
A keni bërë ndonjëherë seks në internet?
1.Jo, është shumë turp   44.5%
2.Disa herë,kur i dashuri im është jashtë vendit  43.5%
3.PO ,kur kam njohur të dashur në internet  12%
Do dilnit fotografi nudo me të dashurin tuaj?
1.Nëse kemi besim tek ai, po  29.5%
2.Kemi bërë shumë herë   39.5%
3.As guxojmë të marrim aparat për fotografI  31%
Çfarë do thoshit për pak goditje gjatë seksit?
1.Kurrë nuk do e lejoja këtë gjë  27.5%
2.Për çdo gjë që të më kërkojë i dashuri im, nuk do i thosha jo  49%
3.Do më pëlqente edhe nëse qaja  32.5%
A keni kryer ndonjëherë marrëdhënie seksuale më me shumë se një mashkull?
1.Jo.Dy persona janë të mjaftueshëm në një dashuri  75.5%
2.Jo, por nuk do ishim negative për ta provuar këtë gjë  16%
3. Do ishte një kombinim i mirë  8.5%
Sa herë në javë dëshironi që të keni marrëdhënie seksuale?
1.Një herë në javë do ishte e mjaftueshme  12.5%
2. 3-4 herë në javë është shumë mirë   62%
3.Nuk do duroja dot po të mos kryeja  marrëdhënie seksuale disa herë në ditë  25.5%
Përdorni lodra gjatë seksit?
1.Sigurisht që jo.Ato janë djall  29.5%
2.Vëtëm nëse  dëshiron shumë i dashuri im  57%
3.Kur duam të shikojmë topin e ri që ka blerë  13.5%
Sa orë dëshironi të zgjasë marrëdhënia juaj seksuale?
1.Pak minuta është e mjaftueshme që të ketë volum   27.5%
2.Do dëshiroja  mos përfundonim më parë se 10 minuta  32.5%
3. Dua që të kalojnë të paktën 40 minuta  40%
Çfarë do thoshit nëse ju propozonin seks në dush?
1.Do e dëshiroja  shumë  57%
2.Do i thoja të dashurit  që ta fillonim në dush dhe më pas ta përfundonim në shtrat   36%
3.Do isha  e  hapur  për propozime të tjera  7%
A keni pasur ndonjëherë marrëdhënie seksuale me një femër?
1.Për të parregull më kaloni?  64%
2.Jo saktësisht seks, por disa lojra që i afrohen shumë seksit   17.5%
3.Nuk kam bërë, por jam kurioze të di se si është  18.5%
Çfarë hapësire publike ju bën të nxeheni më shumë?
1.Makina e të dashurit tim  19.5%
2.Tualeti i një bari   24%
3.Një rërë fine  33.5%
Penisi i përsosur për ju është?
1.Të jetë i gjatë  3.5%
2.Të jetë normal, që të mos dëmtohemi  6%
3.Të jetë i gjatë dhe i trashë   90.5%
E keni gëlltitur ndonjëherë spermën e të dashurit tuaj?
1.Kurrë, e urrej  24.5%
2.Vetëm te dashuria e madhe mund ta bëj këtë gjë  38.5%
3.Nuk kam asnjë problem   37%
Çelsat e sondazhit:
Mbi 90% e femrave duan një mashkull me penis të gjatë dhe të trashë
Vetëm 74  nga 200 femra thanë se nuk e kanë problem të gëlltitin spermën e të dashurit të tyre.
128 në 200 femra e shikojnë si gjë të papëlqyer seksin me një femër tjetër
Vetëm 7% e femrave janë të gatshme për një dush të artë.
88 në 200 femra, nuk kanë arritur kurrë në orgazmë dhe presin me padurim derisa tu plotësohet kjo dëshirë.
Për fat të keq vetëm 8.5%  e femrave do të pranoni partnerë të tjerë seksualë në shtrat.
52% e femrave duan masazh në gjithë trupin para seksit

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)