Skip to main content

5 (pesë) libra shqip të Flori Bruqi shkrimtar dhe publicist

Falenderojë publikisht mikun tim z.Marjan Dodaj nga Prizreni,për kontributin e tij për publikim  në PDF të 5 librave të mijë  në internet.

II. E postuar tek: http://www.slideshare.net/madopol/5-pese-libra-shqip-te-flori-bruqi-shkrimtar-dhe-publicist si fajll nga ku mund te lexohen librat ONLINE ne PDF secila veç e veç. (VERSIONI I SHKURTER)
   
III. E kam edhe versionin per lexim te librave drejte ne PC por qe komplet peshon rreth 11MB
  
LIBRAT SECILA edhe nga këtu mund te klikohet )
       


           Me nderime,

Marjan DODAJ


Vërejtje: Informacioni i transmetuar adresohet vetëm për personin(at) të cilit i është drejtuar. Ky email mund të përmbajë informacion që është i fshehtë ose i mbrojtur nga zbulimi. Nëse ju nuk jeni marrësi i këtij mesazhi, ose në qoftë se ky mesazh i është adresuar ju gabimisht, ju lutem që menjëherë të njoftoni dërguesin e tij me E-Mail dhe pastaj fshini këtë mesazh, duke përfshirë çdo attachment. Çdo përhapje, shpërndarje apo përdorim tjetër i përmbajtjes së këtij mesazhi nga dikush tjetër përveç marrësit të synuar, është rreptësisht i ndaluar.


Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)