Flori Bruqi për muajin e shenjtë të Ramazanit

Fotoporteti

           Flori Bruqi:


Ju uroj gjithë qytetarëve të Kosovës, të besimit islam, muajin e shenjtë të Ramazanit. Mirësia, solidariteti dhe paqja të jenë përcjellëse e motivuese për një jetë më të mirë për të gjithë ne ,në Kosovë,Shqipëri,Iliridë,Luginë të Preshevës,Çamëri, Ulqin,Plavë, Guci.

Shpresojmë qe ky Muaj të na shërbej të gjithë qytetarëve të Kosovës, në ushtrimin e ndjenjës së solidaritetit me njëri tjetrin, të jemi sa më human me ata që kanë nevojë dhe të rrugëtojmë të gjithë sëbashku drejt sukseseve të reja për një shtet ku sundon drejtësia dhe harmonia.

Po ashtu në këtë Muaj të Bekuar lusim Zotin e Madhëruar të i bekoi të gjithë dëshmorët, familjet e tyre si dhe gjithë ata që dhanë më të shtrenjtën për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)