Jahja LLuka: Mos eja në ëndërr


Keshilltari i kryeministrit të Kosovës ,Z.Jahja Lluka i cili është edhe shkrimtar ka treguar se  kanë dalë nga shtypi dy librat e tij më të ri kësaj radhe me poezi.Ai për lexuesit e tij vjen me dy tituj të librave poetik: “Mos eja në ëndërr” dhe “Dehja e dashurisë”.

Kohë më parë dolën nga shtypi dy librat e  zt.Jahja Lluka , kësaj radhe me poezi: "Dehja e dashurisë"me redaktor Remzi Limani dhe "Mos eja në ëndërr" me redaktor Asllan Qyqalla. Shpresoj që së shpejti do t'u ftoj në përurimin e tyre.Nje falenderim per piktorin Agron Mulliqi dhe piktoren e talentume.

Në faqën e facebokut : https://web.facebook.com/jahja.lluka.16,mund ta lexoni njoftimin :

Fotografia e Lan Qyqalla
F T E S Ë

Ju Ftojmë të gjithë të interesuarit, që të merrni pjesë në përurimin e librit me poezi 
“ Mos eja në ëndërr” , të poetit Jahja LLUKA. 

Përurimi do të mbahet më 25 prill 2018, në orën 16:00 në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë.

Kumtesë për librin do të paraqesin: Reshat Sahitaj, Lan Qyqalla, Isuf Heba dhe Hasan Selimi. Do të ketë deklamime të poezive nga libri.

Ardhja Juaj është nder e respekt për librin dhe autorin!
Këshilli Organizativ

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)