Sot përurohet libri për krimet serbe në QKUK ,nga Dr.Salih Krasniqi

Fotografia e Riza Krasniqi


URIME TË PËRZEMËRTA VIJNË EDHE NGA KRYETARI I AKADEMISË SË SHKENCAVE DHE ARTEVE SHQIPTARO AMERIKANE AKADEMIK PROFESOR DR. SKENDËR KODRA PËR LIBRIN  E POSA BOTUAR TË DR.SALIH KRASNIQIT I CILI NJË EKZEMPLAR IA DËRGOJ  STUDIUESIT SHKENCOR SKENDËR KODRA.

LIBRI I SALIH KRASNIQIT PËRUROHET SOT ME 17.04.2018 NË ORA 11 NË BIBLIOTEKËN KOMBËTARE PROMOVON LBRIN PËR KRIMET DHE GJENOCIDIN SERB KUNDËR PACIENTËVE SHQIPTARË.
Fotografia e profilit të Salih Krasniqi


Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës promovon librin “Krimet dhe keqtrajtimet e pacientëve dhe personelit mjekësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës nga forca policore dhe ushtarake të Serbisë gjatë luftës në Kosovë 1998-1999”, të autorit Dr. Salih Krasniqi.

Fotografia e Salih Krasniqi

Ndryshe, gjatë luftës në Kosovë mbetën të vrarë rreth 14 njerëz.


Fotografia e Salih Krasniqi

VRASJET DHE ZHDUKJET E MJEKEVE GJATE LUFTES 

1998-1999


Agjencioni Floripress  më dt.24.12.2017 ka botuar copëza të fejtonit :
http://floripress.blogspot.com/2017/12/drsalih-krasniqikirurg-flete-ditari-nga.html


Flori Bruqi


Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)