Skip to main content

Djelmosha vëmendje! Nëqoftëse një femër bën këto 9 gjëra ju nuk duhet ta lini të ikë

Sipas eksperteve nëqoftëse një femër bën këto 9 gjëra meshkujt nuk duhet ta lenë të ikë sepse kjo do të jetë vajza e duhur për ta.
Atëhere çuna vëmendje! Këto janë 9 pikat:
-Nëqoftëse ajo të mbeshtet.
-Nëqoftëse ajo është person pozitiv.
-Nëqoftëse ajo është e sinqertë.
-Nëqoftëse ajo është kandidatja më e mirë për t’ja çuar mamit tënd në shtëpi.
-Ju keni kimi mes njëri-tjetrit.
-Ajo ka marrëdhënie shumë të mira me familjen dhe miqtë e saj por edhe me rrethin tënd familjar dhe shoqëror.
-Ajo të le hapvsiren që të nevojitet.
-Ajo pëlqen veten e vetë,
-Ajo fal lehtë dhe shpejtë

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)

Legjenda e Mujit dhe Halilit