Lord Bajroni: Dy shekuj gjenocid mbi shqiptarët “S’ka komb tjetër, të jetë marrë nëpër këmbë kaq pamëshirshëm, nga shtetet fqinjë”

 Studjuesi Fallmerayer; të parët autokton, ishin shqiptarët etni para fillesave të çdo historie, dhe në këto vende banonin, ose erdhën pëpara viteve historike.

 Organizata Shqiptarët e Bashkuar me seli në Detroit të Michiganit në SHBA ka dalur me këtë Memorandum denoncues:

“Të gjithë ata si Pandeli Majko, që kërkojnë “mbylljen e historisë së Çështjes së referendumit për bashkim kombëtar Kosovë – Shqipëri”, dhe kërkojnë shuarjen e idenitetit të popujve të ndryshëm në botë, nuk kanë për t’i ja arritur kurrë. Kjo është doktrinë e rrezikshme, ataviste dhe anticvilizuese, makiaveliste dhe me primesa hitleriane fashiste”. Pse Pandeli Majkon, sabotues të UÇK-së dhe tradhtues të Kosovës, (që së bashku me nanot nuk e ndihmuan ushtarakisht për ta shpëtuar nga gjenocidi i Serbisë së Slobodan Millosheviqit/1989-1999)”

Koment; Nga Frederik Ruço

 Çështja e referendumit për bashkimin e kombit shqiptar është e pandalëshme deri sa të realizohet. Bashkimi ka filluar nga mesjeta me Gjergj Kastiotin (Skënderbeun) e vazhdon sot e deri sa të përfundojë. Kjo e drejtë legjitime natyrale është dhe për shqiptarët njësoj si për të gjitha kombet në botë. Përse politika serbe e përfaqësuar në Shqipëri nga soi pandeli majko nuk dashkan por e quajnë të mbyllur Çështjen e bashkimit të 7 Milion shqiptarëve të ndarë në 6 shtete? Nuk paska zot shtëpije në këtë vend që është krijuar nga zoti enkas për shqiptarët, t’i thonë majkove se ju ka ardhur fundi? Ku janë ato burra me dy (rr) t’i tregojnë vendin majkove që janë montuar e hanë bukën e shqiptarëve që më 1924 në Shqipëri? Majkot e Shqipërisë; përfaqësues të politikës greke Pangallos e Janullatos, nuk mund t’a pengojnë, një të drejtë legjitime drejtë bashkimit kombëtare dhe e Vetëvendosjes, për të luftuar me mjete demokratike për BASHKIMIN KOMBËTAR.

 Që do të thotë për derisa të bashkohen të gjithë shqiptarët e 4 Vilajeteve Shqiptare si: Janina, Shkodra, Manastiri dhe Kosova. Këtë të drejtë nuk mund t’ua ndalojë as Pandeli Majko e as soje të këti kallupi. Politika “majko” këto 30 vjet ka punuar për para e korrupsion, truri i tyre punon vetëm për këto të fundit. Për trurin e majkove nuk ka bashkim kombëtar, sepse i shituri dhe oportunisti nuk kanë atdhe. Kjo dëshirë antishqiptare e Pandeli Majkove është vetëm politike, dhe propagandistike antishqiptare që kanë ndjekur të gjitha qeverit që kur kanë ardhur në pushtet më 1945. Shteti fallco nga viti që thamë më lart e deri mësot kanë punuar si yzmeqarë në vatrat e tyre duke mbështetur priftërinj e spiuna grekë, serbë, malazezë, sllavomaqedonë dhe rusë, që me shekuj po luftojnë, që shqiptarët, edhe t’i shfarosin, t’i mbajnë të copëtuar dhe të kolonizuar që nga (1878-2021).

Prandaj, Organizata e Shqiptarëve të Bashkuar në Detroit të Amerikës , me indinjatë e hedh me të drejtë poshtë dëshirën që kanë politikanët serbo-sllave anitshqiptare të Pandeli Majkos. ZËRISHQIP I bashkangjitemi ‘ORGANIZATËS SHQIPTARËT E BASHKUAR” që jeton në Detroit të Amerikës.

 Kundruall kësaj!! Me çfar fytyre delë Pandeli Majko duke ofenduar rëndë mbi 7 milionë shqiptarë? Ku e gjen kurajon të pëllasë si gomari në Gusht botërisht duke thënë: “ është mbyllur historia e bashkimit të kombit shqiptar” Ku e gjeti ky faqezi të përfaqësojë kombin shqiptar, kur ai se ka prejardhjen saj. Shqipërin Natyrale Atdhetarët; do t’a bëjnë për inat të majkove që të jenë të njësuar me një shtet të vetin ligjor demokratik të pavarur nga konspiracionet. Shqiptarë: kudo në mbarë botën bashkohuni me ORGANIZATËN SHQIPTARËT E BASHKUAR” të Detroidit që të ngremë zërin dhe të bashkojmë mendimet gjatë përpjekjeve që kanë bërë parardhësit, për t’i lënë diçka të mirë pasardhësve.

“Rroftë Shipëria e Bashkuar e Shqiptarëve”!

Derguar nga z. Frederik Ruco


Comments

 1. Ish i dashuri im më la mua dhe vajzën time gjashtë javë më parë pasi kam provuar pothuajse gjithçka për të rivendosur marrëdhënien time, u zhgënjeva. Asgjë nuk po funksiononte për mua. Një javë më vonë ndërsa po shfletoja në Instagramin tim pashë disa dëshmi për DR, agimi që i ndihmonte njerëzit të rindiznin marrëdhënien e tyre dhe të rregullonin shtëpitë e prishura, në fillim isha skeptik, por vendosa ta provoja dhe vendosa kontakt me DR, Dawn për ndihmën e saj, disa ditë duke kontaktuar me të gjithçka ndryshoi automatikisht, trishtimi im u bë Gëzim, buzëqeshja ishte në të gjithë fytyrën time, gjithçka ndodhi shumë shpejt dhe rezultati ishte i përsosur. Unë e përdor këtë medium për të vlerësuar Dr, Dawn, nëse keni ndonjë vështirësi në marrëdhënien tuaj.
  *Nëse doni të mbeteni me barrë.
  *Nëse doni të ribashkoheni me të dashurin tuaj.
  *Nëse keni nevojë për fuqi shpirtërore.
  Dr Dawn Acuna është personi i vetëm që mund t'ju ndihmojë: dawnacuna314@gmail.com
  WhatsApp: +2348032246310

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Legjenda e Mujit dhe Halilit