Të hartohet platforma për zgjidhjen e çështjes kombëtare shqiptare

 

Copëtimi territorial ka qenë vazhdimisht burim shqetësimesh për mbarë Kombin shqiptar,brenda dhe jashtë kufijve të Shqipëris.

Ndër popujt e Evropës ,copëtimin territorial më të madh e kanë pësuar vetëm shqiptarët.

Sot trojet shqiptare ndodhen ende të coptuarë dhe të pjestuar në disa pjesë .

Bashkësia ndërkombëtare çështjen shqiptare po e trajton vetem si rrezik për përhapjen e konflikteve në shtetet tjera.
Kokëfortësia e tyre për të mos ua njohur Kombit shqiptar të drejtat kombëtare të shpallur universalisht ,ka bërë që çështja shqiptare të jetë ende e pa zgjidhur në tërësin e saj.

Prandaj kërkohet hartimi i platformës për zgjidhjen e çështjes kombëtare shqiptare.

Në këtë platformë duhët të përfshihen argumentet historike,politike,diplomatike dhe juridike të çështjes kombëtare shqiptare.

Të parashtrohen tezat për zgjidhjen e saj në përputhje me rrethanat e sotme ndërkombëtare.

Kjo platformë duhet të diskutohet dhe miratohet nga një Kuvend mbarëkombëtar shqiptar që duhet të mbahet .

Hyzri Salihu

BUrimi :https://www.luigjipress.com/te-hartohet-platforma-per-zgjidhjen-e-ceshtjes-kombetare-shqiptare/

Comments

 1. Ish i dashuri im më la mua dhe vajzën time gjashtë javë më parë pasi kam provuar pothuajse gjithçka për të rivendosur marrëdhënien time, u zhgënjeva. Asgjë nuk po funksiononte për mua. Një javë më vonë ndërsa po shfletoja në Instagramin tim pashë disa dëshmi për DR, agimi që i ndihmonte njerëzit të rindiznin marrëdhënien e tyre dhe të rregullonin shtëpitë e prishura, në fillim isha skeptik, por vendosa ta provoja dhe vendosa kontakt me DR, Dawn për ndihmën e saj, disa ditë duke kontaktuar me të gjithçka ndryshoi automatikisht, trishtimi im u bë Gëzim, buzëqeshja ishte në të gjithë fytyrën time, gjithçka ndodhi shumë shpejt dhe rezultati ishte i përsosur. Unë e përdor këtë medium për të vlerësuar Dr, Dawn, nëse keni ndonjë vështirësi në marrëdhënien tuaj.
  *Nëse doni të mbeteni me barrë.
  *Nëse doni të ribashkoheni me të dashurin tuaj.
  *Nëse keni nevojë për fuqi shpirtërore.
  Dr Dawn Acuna është personi i vetëm që mund t'ju ndihmojë: dawnacuna314@gmail.com
  WhatsApp: +2348032246310

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Legjenda e Mujit dhe Halilit