Të dyshuarit për vrasjen e policit Enver Zymberi - në listën e Interpolit

AGJENCIONI INFORMATIV NGA PRISHTINA "FLORIPRESS" ka zbuluar se pesë nga gjashtë të dyshuarit për vrasjen e policit Enver Zymberi, janë futur në listën e Interpolit. /http://www.interpol.int/Wanted-Persons/(offset)/18/.

Pas kërkesës së bërë nga UNMIK-u, Interpoli ne ueb-faqe ka publikuar fletarrestet ndërkombëtare për Ratomir Bozovic, Radovan Radic, Milovan Vlaskovic, Slobodan Vucinic dhe Dusan Jovanovic.

 Lëshimin e fletarrestim ndërkombëtar e ka konfirmuar  UNMIK-u.

. “UNMIK-u është autoriteti i vetëm në Kosovë që të bëjë kërkesa të tilla”, ka thënë zëdhënësi Oliver Salgado.

 “UNMIK-u ka kërkuar të enjten nga Interpoli që të lëshoj fletarreste ndërkombëtare për këta persona, pasi që janë pranuar nga EULEX-i të gjitha dokumentet e nevojshme juridike”, ka thënë Salgado I papërfshirë në listën e Interpolit mbetet Ratomir Kasalevic. Mospërfshirja e tij mbetet enigmë.

Search result : 313
BOZOVIC
RATOMIR

Age today : 50 years old
Nationality : Under unmik mandate (kosovo)
VUCINIC
SLOBODAN

Age today : 22 years old
Nationality : Under unmik mandate (kosovo)
RADIC
RADOVAN

Age today : 30 years old
Nationality : Under unmik mandate (kosovo)
JOVANOVIC
DUSAN

Age today : 21 years old
Nationality : Under unmik mandate (kosovo)
VLASKOVIC
MILOVAN

Age today : 32 years old
Nationality : Under unmik mandate (kosovo)
LUGO ANTUNEZ
LUIS ALBERTO

Age today : 56 years old
Nationality : Uruguay
PIPERSKI
UROS

Age today : 22 years old
Nationality : Serbia
NINKOVIC
UROS

Age today : 23 years old
Nationality : Serbia
HAJIYEV
RAMIL

Age today : 33 years old
Nationality : Georgia, Russia

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)