Publikohet per herë të parë fotografia e Adem Jasharit me Sali BerishenFoto e Nëndorit të Vitit 1992´Tiranë

Presidenti i Shqipërisë Dr : Sali Berisha në mesin e njërzëve të cilët ishin për ushtrime,Ushtarake në Shqipëri ku bënë pjesë dhe legjenda Shqiptare,Adem Jashari

"Dr : Sali Berisha do të mbahet mend si kalorës i lirisë dhe do të mbetet modeli i politikanit për të guxuar e për të mbrojtur vlerat që ai beson".
Foto: Publikohet per herë të parë fotografia e Adem Jasharit me Sali Berishen

Foto e Nëndorit të Vitit 1992´Tiranë Presidenti i Shqipërisë Dr : Sali Berisha në mesin e njërzëve të cilët ishin për ushtrime,Ushtarake në Shqipëri ku bënë pjesë dhe legjenda Shqiptare,Adem Jashari ]

"Dr : Sali Berisha do të mbahet mend si kalorës i lirisë dhe do të mbetet modeli i politikanit për të guxuar e për të mbrojtur vlerat që ai beson".

"Një njeri shumë i veçantë, me një karakter të fortë, gati-gati të papërsëritshëm dhe do të mbetët në faqet e para të Historisë sonë Kombëtare,i cili për dy dekada rreshtë ishte shpresa dhe besa e gjithë Kombit Shqiptarë".

"Një njeri shumë i veçantë, me një karakter të fortë, gati-gati të papërsëritshëm dhe do të mbetët në faqet e para të Historisë sonë Kombëtare,i cili për dy dekada rreshtë ishte shpresa dhe besa e gjithë Kombit Shqiptarë".

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)