Prostituta: Pozicioni i preferuar i meshkujve në akt intim


Men’s Health kanë kryer një anketim me mbi 800 meshkuj ku kanë treguar se cili është pozicioni i tyre i preferuar gjatë seksit.

Pozita e qenushit, e njohur edhe si doggy style.
Disa nga komentet e meshkujve për këtë pozitë: “Gruaja ime gjithmonë përjeton orgazëm me këtë pozicion, dhe pamja është e përsosur”. “Penetrimi është më i thellë, dhe pamja thjesht e mahnitshme”.

2. Pozita e kaubojit

Disa nga komentet e meshkujve për këtë pozitë: – “Më pëlqen ta shoh atë tek udhëheq. Gjithashtu, kjo pozitë më mundëson mua që në të njëjtën kohë ta stimuloj me gishtërinj”. “Pamja e mrekullueshme. Veç kësaj, mund t’ia prekë edhe gjokset”. “Më pëlqen kur një femër është në kontroll sepse ia mundëson asaj të relaksohet dhe të argëtohet më shumë”.

3. Pozita e misionarit.

Disa nga komentet e meshkujve për këtë pozitë: “Kjo pozitë është kombinimi më i mirë i komoditetit dhe intimitetit”. “Është pozitë e thjeshtë, intime dhe nëse e din se çfarë i pëlqen të dashurës tuaj mund të jetë e mahnitshme për të dy”.“Mund ta puthë të dashurën dhe të luaj me gjokset e saj…”.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)