Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, prof. dr. Ferid Agani priti sot pasdite një delegacion të Misionit të Qendrës Evropiane të OBSH-së për Mjedis dhe Shëndet,....

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, prof. dr. Ferid Agani priti sot pasdite një delegacion të Misionit të Qendrës Evropiane të OBSH-së për Mjedis dhe Shëndet, të kryesuar nga Dr. Elizabet Paunoviq, menaxhere e programit.

Në takim, misioni nga Evropa ishte i shoqëruar nga Shefi i Zyrës së OBSh-së në Kosovë, dr. Skënder Syla.  

Në këtë takim është biseduar për bashkëpunimin dhe projektet e ardhshme të mundshme midis kësaj zyre dhe institucioneve kosovare lidhur me çështjet mjedisore dhe shëndetësore, me theks të posaçëm, me aktivitetet në fushën e mbrojtjes së mjedisit dhe shëndetit.  

Gjatë qëndrimit të tyre në Kosovë, misioni i Qendrës Evropiane të OBSH-së për Mjedis dhe Shëndet po viziton dhe po zhvillon takime me institucione të ndryshme në Kosovë, përfshirë Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHP), Korporatën Energjetike të Kosovës (KEK), Zyrën e Komisionit Evropian, organizata të shoqërisë civile, etj., me qëllim të identifikimit të sfidave kryesore në adresimin e çështjes së mbrojtjes së mjedisit dhe shëndetit. 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)

Legjenda e Mujit dhe Halilit