ALBANIAN AMERICAN CIVIC LEAGUE


ALBANIAN AMERICAN CIVIC LEAGUE
www.aacl.us | web@aacl.us 
Dear Friends, 


On behalf of the Albanian American Civic League, allow me to welcome you to our email list. We have had some technical issues, which have prevented your subscriptions to our email list to take effect until now. I apologize for the inconvenience this may have caused and I can now assure you that you will be receiving all of our mass emails, newsletters, articles and other materials that are shared with our friends and supporters. 

Thank you, 

Faton Bislimi
AACL Board of Directors Member


Te nderuar(a), 


ALBANIAN AMERICAN CIVIC LEAGUEMe lejoni qe ne emer te Liges Qytetare Shqiptaro-Amerike, t'ju uroj mireseardhje ne Email Listen tone. Per shkak te disa ceshtjeve teknike, email adresat tuaja nuk ishin bere pjese e listes sone deri me tani. Kerkoj ndjese per kete. Sidoqofte, tash e tutje emailat tuaja jane te regjistruar ne listen tone dhe ju do te pranoni te gjitha komunikimet tona, artikujt, dhe materialet tjera qe ne i ndajme me miqte dhe perkrahesit tane.

Ju falemnderit, 

Faton Bislimi
Anetar i Bordit te Drejtoreve, LQSHA
 
Defending the National Cause and Human Rights of the Albanian People Since 1989 
ALBANIAN AMERICAN CIVIC LEAGUE
PO Box 70 | Ossining, New York 10562 | United States of America  

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)