“ SHEKULLI XX NA NDAU. LE TË BASHKOHEMI NË SHEKULLIN XXI!”-

 

AUTORE: KOZETA NUSHI - ALIKAJ
                                                     

 SHKRUAN Z. FERHAT YMERI, NË NJË KOMENT PËR MUA, PËR DY TREGIMET E MIA TË PARA INTERNETIKE.

                          Ajet Nuro                                                         Rasim Bebo 


Nisur nga ky koment, që zemra ime e gëzuar dhe sytë e mi të përlotur, më thonë ta ndaj me ju, - do të desha të falenderoja me gjithë shpirt  Z.Ajet Nuro, Z. Rasim Bebo, Z.Flori Bruqi dhe padyshim. Z. Ferhat Ymeri, që për fat të keq, nuk e njoh akoma, për komentet që më kanë bërë, duke nxjerrë në pah fisnikërinë e shpirtit të tyre të qelibartë.Dhe për të pasur kontakt me Z. Ferhat Ymeri dhe me të gjithë ata që do të kenë dëshirë, të dërgojnë përshtypjet e tyre, në lidhje me tregimet e mia artistike, po lë i mail –in tim:


                                                                  Flori Bruqi

Dhe për të pasur kontakt me Z. Ferhat Ymeri dhe me të gjithë ata që do të kenë dëshirë, të dërgojnë përshtypjet e tyre, në lidhje me tregimet e mia artistike, po lë i mail –in tim:
                   Kozeta.nushi at libero.it
Nuk e di nëse tregohem modeste apo jo, por ja që kam dëshirë ta shkruaj të plot këtë koment fisnik, që nuk më përket më vetëm mua, po të gjith shqiptarëve kudo që janë. Dhe ja për të gjithë ju komenti në fjalë:
“E NDERUARA KOZETA!
BIJ E ATDHEUT FISNIK!
NGA GOJA JOTE NË VESH TË ZOTIT!
ASHTU QOFTË!
Ju jeni ata që do të ndërtoni ATDHEUN,në themele të së vërtetës, të bukurës, të drejtës, të mirës e të fismes.
“ E fshehta e ndryshimit është të përqëndrosh energjinë tënde jo në luftimin e së vjetrës, po në ndërtimin e së resë.” – thoshte Sokrati.
SHEKULLI XX NA NA NDAU.
LE TË BASHKOHEMI NË SHEKULLIN XXI.”
FERHAT YMERI.
Nëse ky zotëri fisnik, ka besim tek unë, një bij e thjesht e Shqipërisë, që nuk kam në dorë asnjë lloj pushteti politik, asnjë lloj pushteti ekonomik, si mund të mos kem unë besim tek politikanët e ndershëm shqiptar dhe kosovar, që pa gjak njeriu do të bëjnë të mundur bashkimin e Shqipërisë me Kosovën trime, patriotike?
E kujt ia merrte mendja që LUFTA E II BOTËRORE do të mbaronte? – Po ja që mbaroi.
E kujt ia merrte mendja që rregjimi komunist do të përmbysej? – Po ja që u përmbys.
E kujt ia merrte mendja që Shqipëria do t’i hapte kufijtë e saj me botën? – Po ja që i hapi.
E kujt ia merrte mendja që Kosova do të fitonte pavarësinë?- Po ja që e fitoi.
E kështu pra, nëse dëshira e gjith shqiptarëve të ndershëm është për një bashkim të Shqipërisë me Kosovën, pse mos të shpresojmë se kjo gjë shumë shpejt do të ndodh?
Me respekt për gjith shqiptarët , kudo që janë.
KOZETA NUSHI
 BRESCIA - ITALY


                                                           

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)