KUR MARSHOJNË TË SËMUARIT MENTAL,SHIKISTAT DHE UDBA

 

Këshilli Nacional Serb për Kosovën para disa vjetëve  kishte  angazhuar shoqatën e Lobit Amerikan "Venable" që luftonte atëbotë  kundër pavarësisë së Kosovës. http://www.savekosovo.org 
Kjo faqe interenti i lobit serb ,shtetit serb i  kushtoj hiqë më pak  se 600.000 $(dollarë amerikanë) për ta filluar luftën  mediale kundër Pavarësisë së Kosovës.Tash Qeveria serbe paguan për mirëmbajtjen e kësaj faqeje 100.000 $ në muaj.

Ka një ekip prej 30 personash, duke marrë parasysh se të gjithat mediat serbe janë në ndihmë të recensimit dhe japin ndihmë materiale propaganduese kundër popullit shqiptar në përgjithësi.
Faqja në fjalë është përmendur kohë më parë .Kjo faqe ka qenë në punim e sipër, në telexin e Qeverisë Serbe për këtë faqe shkruhet:
-Lufta për media kundër Pavarësisë së Kosovës ka filluar në SHBA me ndihmën e firmës amerikane "Venable".

Ndërkohë në mbështetje të pavarësisë së Kosovës është krijuar një faqe:

www.savekosova.org ( ndryshimi i vetëm është kosova jo kosovo.org)

Në këtë faqe jepen të gjitha krimet që serbet kanë bërë kundër shqiptarëve, gjithashtu në faqen kryesore thuhet “Sayes to Kosovo Indipendence” ( Thuaji PO Pavarësisë së Kosovës).

Ndërkohë duket hapur lufta që serbet dhe Qeveria e tyre po bëjnë kundër Pavarësisë së Kosovës duke shfrytëzuar media të ndryshme si: radio, televizione dhe internetin të financuara nga shoqëri të ndryshme në botë.

Në ndihmë për të keq kundër shqiptarëve janë edhe disa forume tjera si fjala vjen: http://forumi zëri yt .com , që menaxhohet dhe moderohet nga nofka moderuese “Mistrecia Tironse ” nga diaspora Shqiptare
(Ankona e Italisë ) për fat të keq i tërë mesazhi i saj është përçarës, fyes e çka është më keq ka ide fashiste. Logoja e këtij logu është “ Shqipëria, ç'ka qenë, ç'është e ç'do të bëhet “.

http://forumi.zeriyt.com/index.php/topic,30426.msg405507.html#msg405507

Ky projekt fashist kontributin e vet fashizoid, vëllavrasës e bën më simotra ww.kosova.de,www.dardania.de,si dhe në kohë të fundit  disa veb faqe interneti në facebook.com etj.

Publicisti ynë i mirënjohur  Prof.Sheradin Berisha, ka publikuar në internet disa të dhëna historike mbi shërbimet intelegjente , por ato të dhëna u falsifikuan nga disa moderatorë të këtyre web faqeve duke krijuar dhe falsifikuar emra të individëve duke publikuar një listë të gjatë me emra të njerëzve të gjallë dhe të vdekur të të ashtuquajturës “Dosja 81-99”(lexoni të falsifikuar)….

….Më datën 26 maj 2006 disa agjentë serb sollën në internet tekstin e falsifikuar më titull:
,,UDB-ashët” e Kosovës, me emër dhe mbiemër”.
Zëdhënësi me nofkën tashmë të njohur Arbias nga New Yorku , sjell vargjet e tij të “mëdha” si fjala vjen:

”E dashura mëmëdhe,
të dua dhe kështu si je!
Po kur të të shoh të lirë
do të të dua më mirë”.

Ky udbash nuk është i vetëm, por në ndihmë ka marrë edhe moderatorin dhe administratorin e Forumit Shqiptar më flamur kuq e zi me shkabë e që moderohet edhe administrohet nga njëfar Bekim Nikqi , me vendbanim Dakegat 11, posta 26723 EMDEM/Gjermani.

Duhet te jetë e qartë dhe e kuptueshme për te gjithë që çdo kohë ka njerëzit e vet të mirë dhe të këqinj, varet prej këndvështrimit të akëcilit.
Në kohën kur një numër i disa udbashëve të vërtetë kenë punuar dhe vepruar, kanë qenë ne fuqi në Kosovë ligje të tjera nga ato që janë sot, dhe se në ato kushte ata kanë qenë të detyruar të zbatojnë ligjin, pavarësisht se cili ligj ishte ai.
Kosova për fat të keq ka pasur përveç problemeve të mbijetesës ndaj regjimeve të ndryshme jugosllave edhe problemet e brendshme, të cilat duhet kohë që të shuhen.
Problemet e brendshme të shqiptarëve janë shumë të mëdha, mirëpo nëse niset kështu me lista dhe përhapje gënjeshtrash aty-këtu dhe me urrejtje, atëherë përfundimi do të ishte një konflikt brenda shqiptar.
Fjala vjen agjenti i rryer i këtyre shërbimeve secrete ,njëfarë Bahtir Hamza nga Korotica e Drenicës,tash nga Toronto(Canada)ka filluar ti sjellë dhe servojë shqiptarëve në internet disa shkrime të falsifikuara të gjëja udbashëve më emra krejtësisht të falsifikuar që nuk i ka shkruar në studimet e tija shkencoro-historike publicisti i mirënjohur Sheradin Berisha…
Mirëpo, për fat të mirë, shumica e popullit shqiptar, nuk merret me lista manjakësh e me kësi emrash, por shikon përpara, drejt Kosovës demokratike.
Nuk duhet marrë me emra të përveçëm, por duhet dënuar regjimi i cili krijonte njerëz te tillë, si në Jugosllavi, ashtu dhe në Shqipëri.
Komunizmi jugosllavë ka qenë një fatkeqësi e madhe kombëtare dhe ne të njëjtën kohë dhe shpartallimi i tij ka qenë, është dhe mbetet një detyrë kombëtare.
Komunizmi jugosllavë ka qenë përçarës dhe i tillë është dhe në formën e shfaqur nga Lidhja Popullore e Kosovës dhe nga disa përçarës në gazetën e saj “Zeri i Kosovës”(ku isha për shumë kohë njeri ndër korrespondentët e saj gjatë luftës).
Do të ishte mirë që informuesit e forumeve të ndahen nga një ideologji e tillë dhe sa me parë të çlirohet shtypi shqiptar nga një shtyp i tillë ideologjik, aq me mirë bëhet për ne te gjithë.
Kështu nofka apo udbashi “Tym Amfora”, më mirë është të jetojë me kohën e sotme dhe të kaluarën të mos e harrojmë (të mos i harroi spiunimet e tij ndaj intelektualeve dhe deshmoreve ) por edhe të mos merremi me të, sepse është shumë njeri i çuditshëm , dyftyrësh dhe i semure psikik.

KUR MARSHOJNË TË SËMUARIT
 MENTAL,SHIK-ISTAT DHE UDBA

Kohë më pare në disa web faqe interneti si fjala vije në web faqet “Zëri I Kosovës”,
”Sofra Llapjane”;”Presheva jonë.blogspot.com” etj.po riciklojnë shkrime të falsifikuara nga UDB-ashët dhe shikistat(moderuesit e SHIK-ut të njefar faqeje internet në facebook.com me emrin ”Sofra Llapjane”,e që moderohet nga z. Fatos Hoti) si dhe disa të retarduar menderisht me emrat Bahtir Hamza dhe Nezir Myrtja nga Nju Jorku.

Theksojë publikisht se asnjëherë ,asnjë sekond nuk kam punuar në ndonjë UDB-ë apo KOS-in jugosllavë por  kam qenë gazetar dhe publicist I disa mediave,kombëtare dhe ndërkombëtare(Danas-Zagreb,Delo-Lubjanë;Le Mond  etj).

Emri im është vendosur në këto lista nga  njëfar i retarduari menderisht me emrin Bahtir Hamza dhe njëfarë Nezir Myrtja ,që shpif me nofka të nduarduarta në blogosferen shqiptare.

Listat  originale  të UDB-ashëve kanë qenë të botuara vetëm në tri faqe interneti( www.pshtriku.org  http://floartpress.blogspot.com ,http://www.studentet info  ) ku nuk ka qenë fare emri im  Flori Bruqi, pra asë në librin e z.Adem Demaçi ,ngase unë kam qenë qiliminjë kur baca Adem ka qenë në paraburgim dhe burg !

Pas  kritikave konstruktive që ua kam bërë në gazeta dhe internet zotërinve Nezir Myrta dhe z.Bahtir Hamza ,nga këta është shtuar emri im  (Flori Bruqi ) se gjëja unë kam qenë i punësuar në Agjencionin informativë jugosllavë   “Tanjug” dhe “Nin” .
Unë nuk kam punuar në këto media serbe së pandehin falsifikuesit e listave.

Unë, Flori Bruqi, kam qenë i persekutuar nga regjimi monist ,ashtu siç kanë qenë të përsekutura edhe një numër bukur i madh i shqiptarëve nga Komunat e Rrafshit të Dugagjinit !He për he emrat e atyre udbashëve nuk janë në këto lista që po riciklohënën kap-ngjitë (copy-paste).Dihen mirë se kush ishin udhëheqësit e këtyre komunave të Dugagjinit që ishin të lidhur si mishi me thojin më regjimin e Sllobodan Millosheviqit (vitet e arta të komunizmit ' 80-'90).

Emrat e këtyre  komunistëve janë të sklaitura më gërma të arta për punët e fëlliqta -survejimet bile edhe vrasjen e vëllëzërve Jusuf ,Bardhosh Gërvalla,Kadri Zeka etj),Le të flasin ata patriotë të Deçanit kush prej UDB-ashëve i futi në burg Grupin e Jusuf Gërvallës ('80-'86).Disa prej këtyre udbashëve janë gjallë dhe shëndoshë e që fare nuk janë në këto lista .

Këta që futën emrin në këto lista i kanë kënduar temena marshallit jugosllavë Tito,siç është z.Nezir Myrtja,apo i retarduari Bahtir Hamza,pothuaja çdo ditë vjellë vrerë kundër meje,nënave dhe motrave shqiptare(i quan kurva shqiptare)ndërsa Herojtë kombëtar Adem Jasharin,Isuf Gërvallën,Kadri Zekën,etj.i quan udbash.

Se kush jam unë e kush janë këta dy faqezinjë interneti(Bahtir Hamza,Nezir Myrta) le të lexojnë shqiptarët kudo që janë:

http://www.slideshare.net/madopol/5-pese-libra-shqip-te-flori-bruqi-shkrimtar-dhe-publicist


Me respekt për lexuesin shqiptar:

Mr.sci.Flori Bruqi(Cand.Ph.D)http://3.bp.blogspot.com/_ULdLRa-xyao/R8gUpSQ706I/AAAAAAAABTo/InAw8wERQ3k/s320/3.JPG
     SKIZOFRENI BAHTIR HAMZA


 http://floripress.blogspot.com/2011/02/bastardi-i-internetit-eshte-agjent-serb.html?q=bahtir+hamza

NOFKAT E INTERNETIT ....

2014-02-02 në orën 10:00.MDPse prof.Nezir Myrta nga Radoniqi i Gjakovës(tash nga Nju Jorku)sulmon shqiptarët me shumë nofka


Nga Flori Bruqi

Në shumë shkrime virtuale në internet forumuistët përdorin nofka të ndryshme, duke identitetin e tyre. Ka syresh që përdorin emrat e tyre të vërtetë, sepse të tillë nuk i frikësohen të vërtetës. Ata kanë edhe website e tyre virtualë. Ka kohë në disa forume virtuale në internet të hasim emrin Drilon Gega, Odise,Dijedon, Iliriani 01, Lulja 04,Artan Kasapi, etj.,ndërsa sipas mendimit tim është i njëti person, që keqpërdor forumet letrare dhe shkencore.

Një gjë të tillë, duke dashur të humbet gjurmë, ai i cili në vitet 60-ta dhe 70-ta i këndonte himne Titos, tani kyfarë “poeti”dhe forumisti që atëbotë shkruante me emrin e vet të vërtetë, Nezir Myrta,nga Radoniqi i Gjakovës, tani me vendbanim në Nju-Jork, është lëshuar “thellë” dhe merret me trillime dhe të pavërteta për njerëzit…

Nezir Myrta nga Radoniqi i

Neziri si adoleshent filloi të shkruante poezi dhe t’i botonte në revstën letrare “Jeta e re”, në Prishtinë. Për të gjithë lexuesit shqiptarë vlen të veçohen dy poezi (pometha), që ia pati kushtuar Titos siç janë: Josip Broz Tito, Jeta e re, nr.2, 1969, fq.195 dhe poezia tjetër “Burrit të dheut”, Titos me rastin e 80-vjetorit të lindjes, Jeta e re, nr.3,1972, fq.393.
Ja, pra kush na ishte “zoti” Nezir Myrta, që tani tenton të mashtrojë opinionin dhe të shtiret jo vetëm si krijues, por edhe shkencëtar, duke u “marrë” me ilirishten dhe pellazgjishten, pa pasur njohuritë më elementare për to, por, vetëmse i përshkruan të dhënat nga autorë të ndryshëm, saqë veten e quan edhe më të madh se Çabej, etj., duke mos cituar as literaturën e shfrytëzuar…
 Kohët e fundit po ky pseudoshkencëtar merr guxim “intelektual” t’i fyejë edhe fytyrat më eminente të kulturës sonë, si fjala vjen, Prof. Isa Bajçincën, njëri ndër njohësit më të mirë të gjuhë së sotme letrare andej dhe këndej kufirit dhe më gjerë. Ai, zotria në fjalë s’e paska harruar akoma zanatin e spiunimit, saqë nuk resht së denoncuari shkrimtarin dhe studiusin e njohur Kadrush Radogoshin, të cilin N.M. me klikën e vetë, në Gjakovë dhe rrethinë saherë u tekej e fusnin në burg, e izolonin e gjer të pushimi nga puna, ku fatkeqësisht vetë Neza ia zinte Radogoshit vendin e punës. Të njëjtin e quan tani Radogoshiq pa fije turpi. Po kështu e emërton edhe mësuesin e popullit, tashmë të ndjerë, Murat Bruqi, në Bruqko. Në të njëjtin stil e fyen edhe Nezir Myrtajn, një burrë që dha kontrubut të madh për lirinë e Kosovës, gazetar i “Kosovës së lirë” dhe agjencisë “Kosovapress”. Ky skriboman i sojit të vet nuk është i vetëm që përgojon, por ka edhe aftësi kompiluese të marra nga shkencëtarët tjerë si Çabej, Jokli, Peackok , Zeune etj., dhe për çudi askush nuk iu kundërvua përveç Agim Doçit dhe unë, që jam vetëm shkrimar dhe gazetar e jo albanolog. Ku është pra guximi intelektual i disa shekncëtarëve, shkrimarëve dhe formustëve që nuk i kundërvihen këtij pseudoshkencëtari virtual. “Lartmadhëria” e tij shfrytëzon IP-të 209.228.34.141 dhe Id:<195.360>
P.s.
Zoti Nezir Myrtja ,me nofkat e tij të shumta ka keprdorë forumet virtuale :lulja04 ,illiriani (uty7x9@aol.com) etj.

Poezitë e “patriotit”Nezir Myrta të shkruara në akrostih për Marshalin e Jugosllavisë,Josip Broz Titon


Nezir Myrta

Burrit të dheut

Titos-me rastin e tetëdhjetë vjetorit të lindjes
Në rrugën tonë të shtruar me eshtra martirësh
E të rime me djersë,gjak e krajata...
Në rrugën tonë,Ti,fuqi të reja ngjesh

Dhe çel horizonte,ndrit si meteor...
Me Ty u hap qielli,u fashit shtërngata-
O Burr i Dheut me fatin tonë në dorë!


Për Ty-me flakë në zemër
Që vigan qëndron mbi kohra të vjetura
Dhe rrit ata gjer dje të paemër;

Për Ty-me mëngë të përvjetura;
Për atë Fuqi jete që na bashkon-
Orfeu i ri,sot,në liri të këndon

(Nezir Myrta,botuar në JETA E RE nr.3-maj-qershor-viti XXIV,faqe 393)


Nezir Myrta

Josip Broz Titos

Akrostih

Jehon'e zemrës u derdh n'at bukuri,
Orfeu i ri me lyrën tinglluese ligjëron,
Si yll n'shkrepa të Ballkanit flakron-
I thjeshtë por tribun i gjakut,krenari.

Pëllumb i shkruar n'qiell t'zemrës sime je-Burri dheut me gjarpër t'rrufesë n'dorë.Ruani dritën dhe një shpirt me erë...O roje t;Helikonit,n'për shekuj epope!

Zog i kuçedrës të thanë,por ne t'patëm sokol-Ty ,dritë e jetës sonë q'e vërbove terrin,I dhe jetë e dritë edhe cungut t'thamë n'cikol.

Tibul shpir-madh i dashur për njerëzi,O shpatë Themide që s'e do fare tmerrin-Sy pranvere që n'mote shkrep shkëndi...

(Nezir Myrta,Jeta e re,nr.2 mars-prill,vjeti XXI)

Përshkak të këtij zbulimi(Poezitë në Akrostih për Marshllin Jugosllav-Titon,që i ka shkruar Nezir Myrta,me vendosi emrin tim duke falsifikuar listat e udbashëve ky bu(b)rrec nga Nju Jorku,që është shok i kryekriminelit Bahtir Hamza, i cili vazhdimisht riciklon falsifikime ne internet duke sharë Heronjë(Jusuf,Bardhosh Gërvallen,Heroin legjendar Adem Demaçin etj.)dëshmorë,Nënën Terezë,si dhe motrat dhe nënat tona shqiptare duke i quajtur"kurva shqiptare ".Këta skizofrenë më kanë venë emrin tim(Flori Bruqi) se gjëja kam punuar për UDB-ë.Theksojë që asnjë sekond nuk kam punuar e asë që kam dijtë se ç'farë është UDB-a ngase unë atëbotë kam qenë fëmijë!

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)