Kërkohet ndriçimi i agjentëve të përfshirë në ngjarjet e Kumanovës

Familjarët e të akuzuarve në rastin e  Kumanovës kërkojnë nga organet e drejtësisë që të hetohet pista e dyshimtë e agjentëve të implikuar në ngjarjet e Lagjes së Trimave me 9 dhe 10 maj të vitit të kaluar. Njëri nga familjarët e të akuzuarve të Grupit të Kumanovës ka kërkuar nga Gjykata që t’i nxjerrin para drejtësisë agjentët sekretë që janë përfshirë në këto ngjarje. 

Kërkohet ndriçimi i agjentëve të përfshirë në ngjarjet e Kumanovës

“Ne apelojmë që gjykata, por edhe institucionet e tjera të ndalojnë këta persona dhe ti nxjerrin para drejtësisë, sepse ata janë dëshmitarët kyç dhe jo të fshihen”, ka thënë ai. Ky familjar ka bërë të ditur se këta agjentë as nuk janë thirrur në seanca, por vetëm policët e njësive speciale në cilësinë e dëshmitarëve të mbrojtur.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)