Ministri i Drejtësisë,Prof.Dr. Hajredin Kuçi,flet për “çarjet brenda partisë” dhe “vijat e kuqe” të PDK-së

Kuçi flet për “çarjet brenda partisë” dhe “vijat e kuqe” të PDK-së
Ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi, në emisionin Info Box të RTV Dukagjinit, ka theksuar se më nuk do të jetë ministër i Drejtësisë.
Ai ka thënë se ka ardhur koha që të bëjë një lëvizje, jo jashtë skenës politike, por në një ambient tjetër.
Kuçi ka folur edhe për zgjedhjen e ri të kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), duke theksuar se “PDK-ja është shembull i mirë i tranzicionit”.
“Të gjithë ne jemi angazhuar që Thaçi të jetë president i vendit. Mbetet e veçantë detyra e kryetarit të partisë të cilën deri më tani e ka ushtruar Hashim Thaçi. Me rëndësi është se brenda PDK-së nuk ka çarje dhe dilema nga anëtarët e partisë”, ka thënë ai.
Sipas tij, me rëndësi është se ndërrimi i kryetarit ka kaluar pa trauma, duke shtuar se “unë jam i bindur që gara për kryetar do të jetë fer dhe demokratike”.
Kuçi ka folur edhe për vijat e kuqe ndaj partive politike, duke thënë se PDK-ja nuk ka vija të kuqe me asnjë parti politike.

Sponsored by Revcontent

From The Web

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)