Vajza shqiptare kërkon punë si operatore, por kushti që i vënë e bën të heqë dorë menjëherë
Vajza shqiptare kërkon punë si operatore, por kushti që i vënë e bën të heqë dorë menjëherë
U ka ndodhur ndonjëherë që si kusht për të fituar vendin e punës t’ju kërkojnë diçka që nuk ka aspak lidhje me punën?
Epo, kësaj vajze i ka ndodhur një gjë e tillë.
Ajo ka parë një njoftim, ku kërkonin operatorë dhe ka kontaktuar me djalin që ka nxjerrë njoftimin. Ky i fundit ka dalë menjëherë në temë, duke i thënë se për të fituar vendin e punës, ai ka një kusht.
Dhe kushti nuk ka të bëjë me njohjen e ndonjë gjuhe të huaj, mjafton që vajza të bëjë bisedë hot dhe e fitonte vendin e punës automatikisht.
Fatmirësisht, vajza nuk e ka pasur emergjente çështjen e punës, duke hequr dorë menjëherë pas një kërkesë të tillë.
Megjithatë, është për të ardhur keq që njerëz të cilët kanë në dorë diçka, përfitojnë në këtë mënyrë.
Epo, ç’mund të themi tjetër veçse kini kujdes nga tipa të tillë!/Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)