"Një enciklopedi të mendimit shqiptar"

I nderuar Zoti Agim S. Berisha,

Ju falënderoj atdhetarisht dhe përzemërsisht për këtë paraqitje vitrinore që i keni bërë në faqen e internetit veprës së zotërisë Flori Bruqi, të këtij intelektuali të shquar të kombit shqiptar, i cili vazhdon të japë kontributin e vet të jashtëzakonshëm në shumë fusha të dijes. Besoj se kam pasur të drejtë kur para disa vjetësh, në një shkrim timin, zotin Flori Bruqi e pata vlerësuar si "Një enciklopedi të mendimit shqiptar", shkrim, të cilin e pata botuar në faqen e internetit më 19 qershor 2010.

Me respekt dhe mirënjohje.

Prof.Dr.Eshref Ymeri

Sinsinati, Ohajo,USA

25 prill 2016

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)