Anëtaret e rinjë të shkrimtarëve në LSHK

LIDHJA E SHKRIMTARËVE E KOSOVËS
PRANIME TË REJA NË LSHK

Në kuadër të takimit letrar “Esad Mekuli” të LSHK-së, që u mbajt më 17.12.2018, në bibliotekën kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, u shpall lista e anëtarëve të rinj të pranuar në radhët e LSHK-së. Që të gjithë të pranuarit së paku kanë nga dy vepra të botuara, por dhe të tillë me 6-7 botime të gjinive të ndryshme; ka dhe anëtarë që edhe më herët kanë qenë anëtarë të LSHK-së dhe pas një kohe sërish kanë aderuar:

Ajete Pavata
Andrin Kabashi
Beqir Ismaili
Diella Çitaku
Drita Ruhani
Fejzë Demiri
Gazmend B. Bytyçi
Habib Zogaj
Hysen Berisha
Ismet Krasniqi
Isuf Sahitaj
Kudusi Lama
Mevlude Maliqi
Minire Rukovci – Hyseni
Muharrem Blakaj
Neki Lulaj
Nuhi Potoku
Rexhep Halimi
Sadbere Gagica – Spahija
Shaban Beqiraj
Shake, Dake Mahmutaj

Kryesia e LSHK-së,
Kryetari
Prof. dr. Shyqri GALICA

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)