Hoxha: Qalaj u shkarkua nga hakmarrja e LDK-së për Haki Rugovën

Kryeministri I Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, ditë më parë ka bërë disa shkarkime në disa pozita kyçe, duke përfshirë edhe drejtorin e Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, që ishte i emëruar nga Partia Demoktarike e Kosovës. Deputeti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Sejdi Hoxha, ka mbështetur qëndrimet e partisë së tij, duke thënë edhe njëherë se shkakrkimi i Qalajt, ishte një hakmarrje e pastër nga Lidhja Demokratike e Kosovës, pas arrestimit të Haki Rugovës. “Çështja e shkarkimit të drejtorit të Policisë lidhet kryekëput me arrestimin e nënkryetarit të LDK-së, gjegjësisht kryetarin e Istogut z.Haki Rugova. LDK-ja në këtë rast ka bërë veprim inatqorë, jo të ligjshëm dhe është munduar të përçoj mesazhe te drejtësia në Kosovë, që në çoftë se dikush merret me ne jemi në gjendje të marrim veprime politike”, ka thënë Hoxha.. Shkarkimi Qalajt nga ana e Hotit, ishte arsyetuar për mungesë perforamnce

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)