PIKTORI SHQIPTAR DRITON SHOSHI : RUSËT MA VODHËN PIKTURËN DHE PO E SHESIN PËR 10 MIJË DOLLARËDrilon Shoshi, një piktor shqiptar pretendon që rusët ia kanë vjedhur një pikturë.
"Me profesion jam piktor. Rastësisht kam hasur në një faqe ruse ku ata e kishin marr një nga pikturat me te preferuarat që e kam punuar dhe e kanë vendos në atë faqe. Gjithashtu e kanë vendosur edhe çmimin 10 000 dollarë, por pa dijen time”, thotë Drilon Shoshi.
Ai thotë se “a nuk është e turpshme nga ana e rusëve që të bëjnë këtë veprim”.


Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)