PROTESTA NË STAMBOLL: SHQIPTARËT NUK JANË “TERRORIST”Rreth 700 protestuar janë tubuar sot në Stamboll në përkrahje të protestave të shqiptarëve në Maqedoni kundër rastit “Monstra”.
Me flamuj dhe slogane për raste të montuara gjyqësore, protestuesit fillimisht janë tubuar në parkun “Gazi” të këtij qyteti.
Njëri nga pjesëmarrësit në protesta ka thënë se një masë njerëzish prej rreth 700 vetave, kanë lëvizur nga Parku “Gezi”, dhe kanë shkuar para ambasadës së Maqedonisë në Stamboll, ku edhe kanë folur për protestën.
Ata kanë përcjellë mesazhin Gordana Jankullovskës se shqiptarët nuk janë ”terrorist”, duke bërë thirrje që njerëzit e pafajshëm të lirohen nga burgu sa më shpejtë.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)