Halit Gashi: Pallati i shqiponjave

Halit Gashi është një krijues serioz, i cili tashmë ka krijuar stilin e vet të veçantë: si në poezi, ashtu edhe në prozë. Libri i tij që e kemi në duar, dallohet për eksperimentimin që ka bërë autori në gjetjen e formave të reja të shprehjes letrare - karakterisitika këto të një krijuesi gjurmues dhe kërkues ndaj vetvetes dhe ndaj artit letrar risimtar në përgjithësi...

Sadik Pervetica

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)