Fatkeqësisht turpi ska të ndalur

SKANDALËT E PROKURIMIT S'KANË TË NDALUR !!!

FATËKEQSIA MË E MADHE PËR SHTETIN E KOSOVËS ËSHTË SE NË SHUMË VENDE UDHËHEQËSE TË PROKURIMIT JANË EMËRUAR TË PA AFTIT DHE TË KORRUPTUARIT QË PO E DËMTOJNË  ÇDO DITË BUXHETIN E KOSOVËS!

FJALA VJEN NË POLICINË E KOSOVËS ËSHTË EMRUAR SI DREJTORESHË E PROKURIMIT VALMIRA BLLACA,QË  ËSHTË EMRUAR EDHE EKSPERTE E JASHTME E ORGANIT SHQYRTUES  TË PROKURIMIT ME REFERENCA BUTIQESH...

TURP PËR POLICINË DHE OSHP-NË!

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)