FLOMED - KONKURS PUBLIKË PËR TEKNIK SANITARË ( PËR D.D.D)

Image result for dezinfektimi


Kompania N.T.P “Flomed” nga Prishtina shpall Konkurs publikë për pranim në punë të 3(tre) teknikëve sanitar që janë të licencuar nga institucionet përkatëse shëndetësore 
( MSHK - gjegjësisht O.I.K - ODA E INFERMIERËVE TË KOSOVËS ).


Fotografia e Flori Bruqi

Kandidatët për pozitën në fjalë duhët të kenë përvojë pune në lëminë e D.D.D-së 
(Dezinfektimit,Deratizimit,Dezinsektimit)dhe të jenë mëshkuj të moshës 20—45 vjeç dhe të mos jenë nën hetime apo të denuar nga ndonjë gjykatë vendore apo ndërkombëtare.
Fotografia e Flori Bruqi
Dokumentacionin -Diplomën e Teknikut Sanitar , Licencën e punës –të teknikut sanitar, çertifikatën e lindjës,çërtifikatën shëndetësore si dhe çërtifikatën që nuk jeni nën hetime dhe i dënuar më 1 (një) fotografi format të pasaportit më një CV (me biografi) duhet ta dërgoni me postë elektronike në këtë e-mail adresë : 

ptcflomed@yahoo.co.uk .

Fotografia e Flori BruqiFotografia e Flori BruqiFotografia e Flori Bruqi

Nëse parakualifikoheni dhe pranoheni në punë atëherë duhet ta sillni në tërësi dokumentacionin tuaj në origjinal- ose të noterizuar.Related image


Puna është në kohë të pa caktuar.

Related imageImage result for dezinfektimi
Image result for dezinfektimi

Image result for dezinfektimi
Image result for dezinfektimi
Image result for dezinfektimi
Image result for dezinfektimi


Image result for dezinfektimi


Image result for dezinfektimi


Image result for dezinfektimi


Konkursi mbetet i hapur deri me 22 prill 2018.

Kompania “Flomed” Prishtinë.

E-mail: ptcflomed@yahoo.co.uk

Prishtinë,22.03.2018

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)