Rrahim Sadiku e “ndërron gëzofin ka të fryen era”.Të burgosurit politikë thonë : “qendrimi i tij në burgjet serbe ka demtuar shumë çështjën kombëtare’’!
Rrahimi e “ndërron gëzofin ka të fryen era”.Për një gjë të tillë ka shkruar edhe shkrimtari Fahredin Tafallari në një shkrim të tij në internet....Poezitë dhe librat e Rrahim Sadikut nuk kanë ndonjë vlerë letrare.Këtë më së miri e dëshmon edhe një shkrim i botuar në të përmuajshmen kulturorore letrare dhe artistike të Prishtinës “Kalendrai letrar”, numër 11/ 30 qershor 2009 me titull “harroje dashurinë Arrhim!” të autorit shqiptar nga Prishtina,Prof.Dr.Agim Vinca .… Rrahim Sadiku mund të vetëlëpihet më poezitë e tij…Librat e tij para disa viteve janë kallë në turrë e druve...si dhe ky zvarranik interneti vetëlëpihet me librat e tij.Për të njajtin ka shkruar edhe shkrimtari i mirënjohur Bardh Frangu.

(Nga web faqja :DERVINA COM , FRIDAY, FEBRUARY 15, 2008)

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)