Ushtarët shqiptarë dhe gjermanë, në mbrojtje të Çakorrit, 1943

Kampi suhtarak në Çakorr, 1943
Ushtarët shqiptar dhe gjermanë duke u ngjitur në majen e Çakorrit, 1943
Një grup i serbëve të kapur robër nga Divizioni SS Skanderbeg, në Çakorr, 1943
Ushtarët shqiptar me lisa, në mesin e tyre
 edhe një gjerman, në Çakorr, 1943
Çakorr, 1943
Ushtarët shqiptar dhe gjermanë duke u ngjitur në majen e Çakorrit, 1943
Pas ardhjes së ushtrisë gjermane në Kosovë, në vitin 1941 brezi kufitars mes Malit të Zi dhe Kosovës ishte kthyer në një arenë lufte mes forcave shqiptare dhe forcave çetnike serbe.Në kë foto të rralla shihen luftëtarët shqiptarë dhe ushtarët gjerman në majen e Çakorrit, ku gjatë LDB janë zhvilluar luftime të ashpëra mes forcave shqiptare dhe atyre serbe.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)