UDB-ashi i pushteteve komuniste...

Rezultate imazhesh për rrahim sadiku

Duke ikur nga Lufta e humbi këmbën


Poeti i mirënjohur Prof.Dr.Agim Vinca, për "Patriotin" dhe "Shkrimtarin"-Zvarranikun e pushteteve moniste dhe demokratike Rrahim Sadiku , thotë:

"Nuk kam parë njeri më të poshtër e më servil në jetë sesa Arrhimi, Arrhim Sadiku!"( fjala është për Rrahim Sadikun)...

Po në këtë shkrim profesor Vinca shton:..."Ia fala notën Arrhimit për hirë të miqësisē që kisha me të dhe më shokun e tij, Mustafë Xhelilin...(fjala është për patriotin Mustafë Xhemajli nga Komogllava e Ferizajit, vërejtja e redaksisë ).

"Ky mbase edhe s'ishte motivi kryesor. Jo.Ndieja keqardhje për të pas fatkeqësisë që kishte pësuar gjatë luftës, kur kishte humbur aksidentalisht këmbën... Gojëkqijt thoshin se Arrhimi( Rrahim Sadiku, vërejtja e ime) nuk e kishte humbur këmbën në luftë, si ushtar i UÇK-së, siç mëtonte ai, por duke ikur maleve për Maqedoni.

Këtë e pohonin më plot gojën edhe shumë bashkëqytetar të tij të nderuar..."...

Arrhim Agës krejt në fund i themi :

Ujku i vjetër, Rrahim Sadiku, qimën e kishte ndërruar, por hujin prej UDB-ashi Jo!...Rrahim agë, o biramel, feçka jote ku nuk del... Rrahimi kishte filluar disa herë fushatën e shpifjeve ,sharjeve e përgojimeve pa fund kunder shkrimtarëve, gazetarëve, Reshat Sahitaj, Kadrush Radogoshit, Flori Bruqit, Agim Vincës etj.!

Rrahim Sadiku, është një kurvë mashkull! Rospilan i sojit të vet më të cilin e di ai vet se si ka kaluar para disa vjetëve në Gjykatën e Ferizajit!!!

Është LAVIRE mashkull që shitët pejgamer - rospi burrë, që nuk vlenë asnjë cent!!!

(Të bashkangjitur keni shkrimin e Prof.Vincës , nxjerrë nga revista letrare " Kalendari letrar", viti 3, nr.11, faqe 10,11 dt.30 qershor 2009.me titull"Harroje dashurinë Arrhim"!*****

27 Janar 2020, 03:17

I dashur Profesor Flori,

Së pari, mendoj se figura juaj, si një intelektual i shquar i kombit shqiptar, me një aktivitet të gjerë shumëpërmasor në disa fusha të dijes, është yll me dritë fortvezulluese në faqet e veprës monumentale “Leksikon Enciklopedik”.

Së dyti, e lexova çka shkruani ju dhe Profesori i shquar Agim Vinca për monstrën me emrin Rrahim Sadiku. Kësi monstrash hasen gjithandej në mbarë etnosin shqiptar, të cilët janë vënë në shërbim të grekosllavizmit. Por kisha një pyetje për ju: gjithandej kemi dëgjuar për shqiptarë-spiunë në shërbim të grekosllavizmit dhe të agjenturave perëndimore. Por më thoni, ore miku im i nderuar, e keni dëgjuar, qoftë edhe për ndonjë rast të vetëm, që ndokush nga shtetasit grekosllavë apo perëndimorë të ketë qenë apo është spiun në shërbim të etnosit shqiptar?

Ju përqafoj miqësisht dhe shumë të fala ...

Akademik Prof.Dr. Eshref Ymeri,Ph.D

Inline image


Inline image
 Inline image

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)