Peticion me 410 mijë firma kundër çiftit Gates për krime ndaj njerëzimit, Kennedy: Bill Gates, tani kontrollon jetën e 7 miliardë njerëzve

Avokati dhe mbrojtësi i njohur i vaksinave Robert F. Kennedy Junior, nipi i Presidentit të Shteteve të Bashkuara, është duke marrë përsëri një qëndrim kundër axhendës globale të Bill Gates.

Peticion me 410 mijë firma kundër çiftit Gates për krime

“Organizata Botërore e Shëndetit zhvillon eksperimente globale sociale dhe mjekësore në përputhje me vizionin e mega donatorit të saj Bill Gates dhe besimin e saj fetar se mund të përdorë teknologji (vaksina dhe bujqësi OMGJ) për ta bërë atë shpëtuesin e të gjitha njerëzimi", paralajmëron Robert F. Kennedy Jr.

"Strategjia e Gates" për të marrë OBSH dhe për të marrë kontrollin e zyrtarëve amerikanë të shëndetësisë si Tony Fauci dhe Deborah Birx do të thotë që bashkë-themeluesi i Microsoft tani mund të diktojë politikat globale të shëndetit që prekin 7 miliardë njerëz dhe ai mund kontrollojë detajet më intime të jetës sonë”, tha Kennedy Jr. në faqen e tij në Instagram.

Kennedy Jr. citoi gjithashtu një artikull të fundit në Politiko për Bill Gates dhe pranoi se përparësitë e Gates janë bërë prioritetet i OBSH. Në vend që të përqëndrohet në forcimin e kujdesit shëndetësor në vendet e varfra, agjensia harxhon një sasi disproporcionale të burimeve të saj në projekte eksperimentale, ato që pëlqejnë vetëm Bill Gates.

Sipas Kennedy Jr, “projektet e preferuara të Gates përfshijnë të korrat e OMGJ-ve, bujqësinë kimike dhe vaksinat".

"Siç është raportuar nga @nationmag javën e kaluar, nga udhëzimet e Gates shpesh përfitojnë nga ndërmarrjet farmaceutike dhe kimike, siç është Monsanto, në të cilën Gates dhe fondacioni i tij janë përfshirë shumë si investitorë.

Një peticion për të hetuar Bill dhe Melinda Gates për "krime kundër njerëzimit" dhe "sjellje mjekësore" ka grumbulluar 410,000 nënshkrime të jashtëzakonshme.

“Gates i ka përdorur paratë e tij për të fituar sistematikisht pushtetet përtej atyre që ushtroheshin nga presidentët dhe i përdor këto fuqi për të eksperimentuar mbi njerëzit si kavie", paralajmëron Kennedy Jr.

"Një përfaqësues i një OJQ-je me bazë në Gjenevë u ankua në portalin Politico:" Pak njerëz kanë guximin të kritikojnë hapur për atë që po bën Gates. Nën udhëheqjen e tij, OBSH zhvillon eksperimente mjekësore dhe sociale në një mënyrë globale, duke përdorur besimin fetar të Gates se ai mund të përdorë teknologjinë (vaksinat dhe bujqësinë e OMGJ) dhe njohuritë e tij të thella për kompjuterët, për ta bërë atë shpëtuesin e gjithë njerëzimit.

*Robert F. Kennedy Junior është djali i kandidatit presidencial amerikan Robert F. Kennedy, i cili, ashtu si John F. Kennedy, u vra në mënyrë misterioze.

https://www.instagram.com/robertfkennedyjr/channel/?utm_source=ig_embed

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)