Personalitetet letrare në vitin 2011 në Agjencionin “Floripress”
Edhe këtë vit edicioni online i Agjencionit virtual “Floripress” vazhdon traditën e zgjedhjes së personalitetit të vitit 2011 në trojet shqiptare. Çdo vit në hapësirat shqiptare po shtohen personalitet e reja letrare prandaj edhe këtë vit kemi përfshirë fytyra të reja të skenës letrare shqiptare.

Këtë vit ne jemi munduar që të përfshijmë 20 personalitete të njohur ndërsa Juve lexues të nderuar, ju mbetet që me votën tuaj, kudo që jeni të votoni në anketën tonë dhe bashkërisht të zgjedhin personalitetin e këtij viti që po e lëmë pas.

Web sajti “Floripress” i cili mbanë primatin si Web sajtit shumë të klikuar në të gjitha hapësirat shqiptare, ju siguron se me korrektësinë më të madhe, falë votave tuaja do të zgjedh më meritorin për personalitet të vitit 2011 në hapësirat tona.


Nr.
Emiri dhe Mbiemri
Votime
1
Prof.dr.Eshref Ymeri
5.457
2
Fatime Kulli
5.200
3
Dr.Fatmir Terziu
5.285
4
Prof.dr.Namik Shehu
4.927
5
Prof.Naim Kelmendi
5.189
6
Mimoza Sali
5.322
7
Engjell Koliqi
3.275
8
Abdullah Konushevci
2.123
9
Pashk Buzhala
2.120
10
Fahredin Shehu
1.987
11
Raimonda Moisu
2.222
13
Perparim Hysi
2.189
14
Mimoza Dajçi
1.789
15
Agim Bacelli
4.375
16
Elida Buçpapaj
4.456
17
Rexhep Shahu
4.899
18
Drenusha Zajmi Hoxha
1.989
19
Enver Bytyçi
1.345
20
Jorgo Tello
3.345


Deri në ora 20:00 datë 31.12.2011 kanë votuar për 5 vendet e para:

1.Prof.dr.Eshref Ymeri ……………………………………… 5.457 vota
2.Mimoza Sali ………………………………………………..  5.322 vota
3.Dr.Fatmir Terziu…………………………………………… .5.285 vota
4.Fatime Kulli…………………………………………………. 5.200 vota
6.Prof.dr.Namik Shehu ………………………………………4.927 vota

Gëzuar ,shëndet,lumturi për vitin e Ri 2012.

Gëzuar!

Redaksia Floripres nga Prishtina

Flori Bruqi ,Editor-kryeredaktor

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)