Sfida të reja e presin Kosovë në vitin 2012

Viti 2012 mbanë emrin e Enver Zymberit. 25 korriku i 2011 -shit  është dita e bashkimit territorial të Republikës së Kosovës, e sakrificës së madhe për të ruajtur dhe fuqizuar integritetin territorial dhe e varrosjes përgjithmonë të idesë shekullore të Serbisë për ndarjen e Kosovës...


Emri i Enverit do të mbetet burim frymëzimi për hapat tonë të ardhshëm, për të fuqizuar por dhe konsoliduar shtetin tonë të ri


Ky është gjithmonë një moment me shpresë, teksa festojmë ikjen Vitit të Vjetër dhe ardhjen e Vitit të Ri. Viti 2012 ka qenë plot sfida për shumë prej nesh, por me kurajo dhe vendosmëri ne kemi punuar për ti zgjidhur disa prej tyre dhe ndonëse të tjera na presin në vitin 2012 është shpirti i shpresës dhe kurajos që karakteriozon Kosovën  që ne do i përvishemi punës sepse e dimë që qytetarët tanë i presin ditë më të mira...


Tani më Kosova është shtet, nuk është më e mira e mundshme, më e dëshirueshmja por Kosova varet prej nesh se si do ta trajtojmë. Besoj që ka hapësirë për të bërë gjëra më të miranë vendin tonë, të cilat na I kërkon edhe na e obligon edhe e kaluamja por edhe e ardhmja...
Shpresoj që në 2012, të gjithë ne, posaqërisht ata të cilët kanë marrë timonin për të udhëhequr qofshin qeveritë komunale, apo qëndrore, dhe institucionet tjera qoftë, në arsim, shëndetësi, apo segmente tjera të rëndësishme të shtetit tonë që të jenë më të vetëdijshëm për të bërë punë më të mira, për të dhënë më shumë nga vetja, dhe në fund suksesi mendoj se do të jetë në përgjegjësi...


Redaksia Floripress

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)