Një market në Prishtinë: Mos paguani bukën, nëse s’keni mundësi



ramazan-620x330
Në njërin prej marketëve në Prishtinë, po bëhet një gjest human. Në këtë market, buka nuk shitet për ata që nuk kanë mundësi ta blejnë atë.
Kjo tregohet edhe në një letër të vendosurt ku thuhet se “vëllezër dhe motra, nëse nuk keni mundësi ta paguani bukën, ju lutemi merreni falas, zoti ju dhashtë të mirat.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)