TMERR: Të lumtur nga pushimet që kaluan, kur u kthyen në shtëpi u tmerruan nga ajo që gjetën!!!!Një çift i moshuar u kthyen në shtëpinë e tyre pas pushimeve por në të gjetën një surprizë që i tmerroi.
Në mes të dhomës ata panë një gjarpër që ishte mbledhur skrupull dhe nuk kishte ndër mend të lëvizte.
Ata telefonuan menjëherë “Fondacionin për Ndihmë ndaj Jetës së Egër”.
Një punonjëse e tyre erdhi dhe e futi në një kafaz për ta çuar më pas në natyrë.
Por megjithëse gjarpri u largua frika që ndjenë kur panë atë në shtëpinë e tyre do të dojë pak kohë të largohet.
Untitled

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)