Shokuese: Serbia hap faqe islame interneti në shqip, radikalizon myslimanët!


safe_image (89)

Ne vitin 2007 serbi Milutin Jovanovic me direktiva nga qeveria e
Serbise, blen dhe hap faqen botaIslame.com.

Qe nga 2007 ky website ne
baze ditore publikon lajme ne gjuhen shqipe dhe thirrë per ekstremizem
islamik.

Portali i njohur në Kosovë, sidomos për përforcimin e linjës
vehabiste e selafiste në Kosovë është botaislame.com. Ky portal është
krijuar nga Milutin Jovanovic që në vitin 2007 nga Suedia.

Më vonë
informatat e website-it janë fshehur me pagesë.
Ka edhe fakte të tjera që Serbia ka filluar organizimin e
ekstremizmit islamik në Kosovë, në mënyrë që Kosova të humb simpatinë e
Amerikës.

Këtë mënyrë ka vepruar edhe Rusia me talebanët, kur këta të
fundit një kohë kanë pas simpatinë e Amerikës.

Shërbimi i fsheftë i Serbisë është duke vepruar në Kosovë. Zgjedhen
oratore të suksesshëm shqiptarë të cilë punojnë për interesa të Serbisë,
duke ngritur tensionet ndërfetare, dhe duke krijuar ekstremizmin
islamik në Kosovë.

Portali në fjalë është mbyllur pas zbulimit të mediave shqiptare për
blersin dhe administratorin e këtij portali. Gjurmët e Milutin
Jovaneviçit ende janë në http://who.is/domain-history/botaislame.com.
Albtime ka kontrolluar edhe disa faqe të njohura islame në shqip për
ndonjë blerës të till por shumica e tyre i kanë fshehur të dhënat.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)