GËZUAR FESTAT MIQ TE DASHUR!!
Duke dashur te respektoj ndjenjat vetjake te gjithsecilit, me lejoni qe sot të ju uroj festat fundvitit me një citat nga libri i shenjtë Bibla "Ja, unë qëndroj tek dera e zemrës tënde dhe trokas; nëse ndokush e dëgjon zërin tim dhe e hap derën, unë do të hyj tek ai" (Zbulesa 3:20). Keto fjale le te një përkujtim njeheresh edhe ne lutje për force dhe shprese qe te dëgjohet zëri i atyre qe nuk janë me ne mesin tonë e qe sakrifikuan jetën e tyre për këto dite me te mira.Do te donim qe këto vlera t'i arrinim pa sakrifica sublime, qe t'i gëzonin e t'i gëzojnë te gjithë. Le te jete kujtimi i tyre ketë mbrëmje një burim drite dhe besimi për te ardhmen.
Me fytyrën nga e ardhmja, duke qene pranë jush ne këto dite festive të Krishtlindjeve dhe viti te ri uroj me gjithë zemër qe viti i ri te jete me i mire për ne, për familjet tona , për te gjithë popujt e ne veçanti për popullin tim, kudo qe jetojnë e punojnë te jetojmë te lire në Shqipërinë tonë. Edhe një here me respekt dhe dashuri ju uroj të gjithëve. 

Gëzuar dhe Urime / sinqerisht Astrit Gashi - Suedil

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)