Sejdë Tolaj, njeriu i sfidave demokratike

Foto: Sejd Tolaj


Sejdë Tolaj,lindi më 12 nëntor 1975.Shkollën fillore “Sylë Alaj’’ e kreu në Drenoc(me 1990) të KK Deçanit ;të mesmën“Vëllezerit Frashëri” e kreu në Deçan (1994),kurse Fakultetin Ekonomik e kreu në Universitetin e Prishtinës ,në drejtimin ”Financa dhe Banka” e kreu me sukses të shkëlqyeshëm ( 2001).


Diplomoi në temën “Menaxhmenti Financiar" si sfidë e mjedisit afarist”.(2001).
Studimet pasdiplomike i kreu në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës ,në drejtimin”Menaxhment dhe Informatikë”.Foto: Rrespekt per Ty Prof.


Tema e Magjistratures me titull “Menaxhimi i liberalizimit të sektorit telekomunikacionit
&Interkoneksioni në Kosovë”,e kreu në vitin 2011 në Prishtinë.Është candidat PhD (Doktorant) në drejtimin e “Menaxhment dhe Informatikë “,në Universitetin e Prishtinës(2012 ).


Foto: Me shoket e lufes ne UQK-1998


SEJDË TOLAJ MË SHOK NË LUFTË

Foto
Ka kryer këto funksione deri me tash:Drejtor Ekzekutiv Financiar në Ministrinë e Transportit dhe Postelekomunikacionit (2001-2003);anëtar i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Telekomunikacionit(2003-2009); është Drejtor i Administratës ,Financave dhe Buxhetit në Agjensionin e Kosovës për Produkte Medicinale( 2011-2014);mësimdhënës i angazhuar në Univerzitetin ”Haxhi Zeka në Pejë”(2012-214).

Foto: DREJTIM I RIDëshmia më e mirë për të qeverisur Kosovën- Votat  të jipën  Sejdë Tolaj


Foto

Ka qenë Kryetar i Forumit Rinor të LDK-së dhe tash është Anëtar i Kryesisë së AAK-së, gjithashtu z.Sejdë Tolaj ishte pjestar i Ushtrisë Clirimtare të Kosovës në luftën e fundit.


Foto: Një popullë që zgjedh, të Korruptuar, Mashtrues, Hajdutë, Tradhëtar dhe Kriminel nuk është viktimë, por BASHKPUNTORË......

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)