ISIS: Do ta shkatërrojmë Qaben

Qabja në Mekë do të jetë qendra e një sulmi terrorist nga organizata ISIS. Ata përmes një komunikate kanë premtuar se do ta shkatërrojnë Qaben pas pushtimit të Arabisë Saudite.

APA, duke cituar mediat turke, raporton se ISIS dëshiron që të merr nën kontroll qytetin e Ararit në Arabinë Suadite dhe të fillojnë operacionin nga aty.
ISIS: Do ta shkatërrojmë Qaben
Anëtari i kësaj organizate, Abu Turab Al Mudaddasi, ka thënë se së pari ata do ta shkatërrojnë Qabenë në Mekë.

“Nëse Zoti dëshiron ne do t’i vrasim ata që adhurojnë gurët në Mekë dhe do ta shkatërrojmë Qabenë. Njerëzit shkojnë në Mekë për të prekur gurë, jo për Zotin”, ka thënë ai.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)