Aeroplani i zhdukur malezjan përplot me mason

jacob-rothschildSipas disa medieve aeroplani i Malajzisw është viktimë e parë e cyber rrëmbimit në botë. Pas rënies së aeroplanit malajzian, multimiliarderi, anëtar i aluminatit dhe udhëheqësi sekret i botës Jakob Rotshild është bërë pronari i vetëm, respektivisht ka marrë komplet patentën e KL-03 mikroçipit që shërben për luftë elektronike. Si? Me aeroplan janë zhdukur të gjithë njerëzit që me Rotshild kanë ndarë patentën.

Rrëfimi “zyrtar” për fatin e boingut 777, Malaysia Airlines 370 assesi nuk qëndron dhe tani është bërë e qartë se fjala është për fshehjen e të vërtetës dhe hapave të caktuara. Pas shumë demonstrimeve dhe paraqitjes së paaftësive të plota të ushtrisë malajziane dhe qeverisë, duke qenë që regjistrimi i aeroplanit t zhdukur, qeveria malajziane mashtron tërë botën duke thënë se aeroplani ka rënë në Oqeanin indian dhe se të gjithë ata që kanë qenë në aeroplan kanë vdekur.

Qeveria e Malajzisë përveç që është shërbyer me SMS për të njoftuar botën për fatin e aeroplanit, ka përdorë të vetmen fjalë “supozojmë”.

Ata supozuan se aeroplani ka rënë atje dhe se të gjithë janë të vdekur. Dhe përnjëherë ka heshtur tërë bota.

Rrëfimi i tyre që nga fillimi është e dyshimtë, tani edhe shumë sepse fjala “supozojmë” e kanë përdor si dëshmi absolute, duke ndërprerë hetimet dhe kështu i kanë heshtur mediet të cilat në përgjithësi nuk pyesin, që po ashtu është e dyshimtë.

Vetëm është thënë se ekziston pamundësia e gjetjes së mbetjeve, cingërima e telefonave celular, nuk ka kufoma, mbetje dhe gjëra tjera që të mund të dëshmohet se aeroplani ka rënë në det.

Në zhdukjen misterioze të aeroplanit, kanë udhëtuar edhe 20 të punësuar, respektivisht anëtar të shërbimit të kompanisë amerikane Freescale Semiconductor, të cilët të drejtat e tyre i kanë ndarë me Roshtildin, ndërsa rastësisht ajo firmë një ditë para zhdukjes së aeroplanit ka lancuar një mjet për luftimin elektronik, si pjesë e sistemit të radarit.

Me zhdukjen e këtyre 20 të punësuarve, Jakob Rotshild është bërë pronari i vetëm i patentës së mikrocipit që shërben për luftë në të ardhmen. Firma Freescale Semiconductor merret me zhvillimin e mikroprocesorëve, senzorëve dhe teknologjive të tjera, përfshirë gjysmë përcjellës që kryejnë funksione llogaritëse.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)