“The Independent”: Më mirë kriminel në Norvegji se sa student në Maqedoni?


Tabloidi i famshëm londinez The Independent nuk ka ngujuar që në faqen e tyre zyrtare në facebook dhe në portalin në internet të ironizojë sistemin arsimor të Maqedonisë.
Duke “qortuar” studentët anglezë që ankohen për kushtet e banimit nëpër konviktet universitare, The Independent ka publikuar një fotomontazh të pamjes së një banjoje në një nga konviktet universitare në Maqedoni, dhe të pamjes së një burgu norvegjez.
Një nga komentet në facebook thotë se studentët e Maqedonisë duhet të mësojnë si të kryejnë krime në Norvegji.
Ky është një realitet me të cilin nxënësit dhe studentët në Maqedoni përballën çdoditë, por është hera e parë që kjo pamje e zymtë e sistemit arsimor të Maqedonisë shfaqet në një tabloid me renome botërore siç është The Independent.

“The Independent”: Më mirë kriminel në Norvegji se sa student në Maqedoni?


2+-+entrance+to+block
14+-+sinkv2
13+-+lift
12+-+group+toilet
11+-+communal+showers
10+-+bathroom
9-+mattress
2+-+entrance+to+block
3+-+hallway
5+-+potatos
6+-+cabbage
7+-+bedroom
8+-+damp

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)