Procesi i verifikimit të ankesave të veteranëve për statusin e tyre, është në përfundim e sipër


Shkumbin Demaliaj's photo.
Ushtaraku i Luftës së Kosovës , Shkumbin Demalijaj nga Strellci i Epërm
Shkumbin Demaliaj, anëtar i Komisionit të veteranëve nga Zona e Dukagjinit, ka deklaruar se procesi i verifikimit të ankesave të veteranëve për statusin e tyre, është në përfundim e sipër dhe emrat e tyre do të bëhen publikë shumë shpejt.
Demaliaj thotë se shumica e ankesave janë miratuar dhe janë eliminuar të gjitha gabimet dhe parregullsitë në fazat e deritashme.
Kur përfundon verifikimi i veteranëve
Po ashtu, Demaliaj ka thënë se një rol të jashtëzakonshëm në këtë proces, e kanë luajtur komandantët brigadave e posaçërisht ish-Komandanti i Zonës Operative të Dukagjinit, Ramush Haradinaj.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)