Sot është numri Jubilar në "Floripress" - 20.000 !Agjencioni Floripress në numrin  jubilar të 20.000- të  sjell artikullin eksluzivë të saj më 

titull "RINGJALLJA E TIRANËVE NGA AT GJERGJ FISHTA: 28 NANDOR 1913"

shkruar nga shkrimtari shqiptar Fritz Radovani.


Sot është numri Jubilar në "Floripress" - 20.000 !
Agjencioni Floripress në numrin jubilar të 20.000- të sjellë artikullin eksluzivë të saj më titull "RINGJALLJA E TIRANËVE NGA AT GJERGJ FISHTA: 28 NANDOR 1913" shkruar nga shkrimtari shqiptar Fritz Radovani.
Në 20.000 mijë artikuj të Agjencioni Floripress:, lexuesit kanë patur rastin të lexojnë materiale nga më të ndryshmet, në fushën e artit, kulturës, sportit , politikës,e show bizit etj., dhe deri më sot asnjë reagim,kërcnim apo diç tjetër nuk ka patur për çka Editori,redaksia bashkëpunëtorët dhe autorët e shumtë i falenderon!
Falenderim të veçantë për bashkëpunimin profesional kanë shumë autorë nga mbarë bota shqiptare,disa prej të cilëve edhe po i veçojmë :
1.Akademik Prof.Dr.Skendër Kodra
2.Akademik Prof.Dr.Eshref Ymeri
3.Akademik Prof.Dr.Agron Fico
4.Akademik Prof.Dr.Mehdi Hyseni
5.Fritz Radovani
6.Akademik Prof.Dr.Naim Kelmendi
7.Akademik Prof.Dibran Fylli
8.Prof.Dr.Rasim Bebo(i ndjerë)
9.Profesor Përpraim Hysi
10.Profesor Vullnet Mato
11.Profesor Rexhep Shahu
12.Profesor Naxhije Doçi
13.Profesor Sherife Thaqi
14.Profesor Nebih Bunjaku
15.Mimoza Enver Dajçi-Boletini
16.Profesor Dr.Ing .Vedat Shehu
17.Prof.Skiftër Këllici
18.Gjeneral Adem Avdia
19.Akademik Prof.Dr.Bedri Tahiri
20.Sotir Athanasiou
21.Prof.dr.Fatmir Tërziu
22.Akademik Prof.dr.Adem Harxhi
23.Profesor Murat Gecaj
24.Profesor Vilheme Haxhiraj
25.Mr.sc.Prof.Kadrush Radogoshi
26.Prof.Zef Pergega
27.Prof.Izet Duraku
28.Profesor Selatin Kaçaniku
29.Profesor Engjëll Koliqi
30.Xhafer Leci
31.Xheladin Mjeku
32.Makfire Maqedonici- Canolli
33.Voca Tytyni
34.Thani Naqo
35.Akademik Prof.Raimonda Maleçka
36.Esat Loshaj
37.Gentjan Banaj
38.Profesor Halit Elshani
39.Kadri Tarelli
40.Muharrem Blakaj
41.Mimoza Legisi
42.Agron Shele
43.Aurel Dasareti
44.Reshat Sahitaj
45.Ruzhdi Baloku
Kontributi i tyre është shumë i madh në funksionimin elektronikë në Agjencionin Floripress për çka Editori si dhe Redaksia i falendëron përzemërsisht.
Agjencioni Floripress
Editori- Kryeredaktori
Prishtinë,28 qershor 2018.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)