DISA SHKRIME PUBLICISTIKO-SHKENCORE NGA SHKRIMTARI FLORI BRUQI

/http://www.bksh.al/adlib/expert/index_al.html/

1Ringjallja / Flori Bruqi; Iljaz Prokshi
2Vrasësit e liridonëve : roman / Flori Bruqi; Mehmet Kajtazi
3Gjarpërinjtë e pallatit : roman / Flori Bruqi; P. Gjakova
4Ndërgjegja : roman / Flori Bruqi; Mehmet Kajtazi
5Zjarri i diellit / Flori Bruqi; Mehmet Kajtazi
6Kronikë pas lufte : (reportazhe, skica dhe komente) : (1999-2013) / Qazim Berisha; Sefedin Xhafolli; Flori Bruqi
7Mos i rrëfe lumit : poezi / Mimoza Legisi; Flori Bruqi
8Liri fjale; Qyteti ku të prita : [Poezi] / Flori Bruqi
9Pasi Kolombi ka thyer vezën... : [Jakov Milaj, "Raca shqiptare", albanologët që studiuan antropologjinë sociale të shqiptarëve, debati] / Flori Bruqi
10Vdiq shkrimtari i madh shqiptar Iljaz Prokshi / Flori Bruqi
11Shërbimet sekrete të Sërbisë në Kosovë / Flori Bruqi
12Gjeneratat e spiunazhit serb në Kosovë e Shqipëri : shërbimet sekrete (2) / Flori Bruqi
13Vrasjet pas luftës në Kosovë, rrjeti i bashkëpunëtorëve : spiunazhi serb (3) / Flori Bruqi
14Arkani, e vrau UDB apo shërbimet sekrete shqiptare : lidhjet e kriminelit serb në Shqipëri dhe Kosovë : spiunazhi serb (4) / Flori Bruqi
15Kosova, seriali i vrasjeve në hierarkinë e spiunëve sërbë / Flori Bruqi
16Emrat e shqiptarëve në partinë e Milosheviçit : policia serbe dhe spiunët shqiptarë / Flori Bruqi
17Pak histori për mjekësinë : si ka evoluar shkenca e dijes mbi sëmundjet nga empirizmi në teknikën moderne / Flori Bruqi
18Flamurtari i Lirisë, Mehmet Kajtazi : në vend të përkujtimit për shkrimtarin që ndezi qiellin dhe me shkrime na solli lirinë / Flori Bruqi
19Napoleon Bonaparti dhe shqiptarët : [të dhëna burimore që vërtetojnë origjinën shqiptare të perandorit Francez] / Flori Bruqi
20Thyerja e miteve : në përvjetorin e lindjeve të 3 figurave të ndritura kombëtare Adem Demaçi, Ismail Kadare, Rexhep Qosja / Flori Bruqi
21Një letër e panjohur e Mr. Ukshin Hotit : në vend të përkujtimit / Flori Bruqi
22Letërsia e rilindjes; Letërsia Moderne; Letërsia e Pavarësisë / Flori Bruqi
23Shqiptarja me zemër të madhe e dashuri për atdheun : [kushtuar poetes Viktore Leka e cila jeton në Itali] / Flori Bruqi
24Kompozitori i harruar, Rexhë Mulliqi / Flori Bruqi
25Doktor i shkencave në moshën 75 vjeçare : [kompozitori Akil Koçi] / Flori Bruqi

Të gjitha të drejtat të rezervuara © 2006-2012 Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)