Lista publike e anëtarëve të Akademisë së Shkencave dhe Arteve Shqiptaro Amerikane


Të dashur akademik të ASHSHA-AAAS,Mundësisht deri më datën 31.12.2019, nëpërmes postës elektronike në e-mailin: 

floribruqi@live.com


Të gjithë anëtarët e pranuar në ASHSHA-AAAS, ti dërgojnë biografitë  më një fotografi më dëshmi të nostrifikuara të shkollimit universitar në Word dokument më shkronja “times-roman” të madhësisë standarde të shkronjave 14, prej 60 deri në 90 rreshta kompjuteri( Formati i librit A/5).

Të gjitha materjalet(biografia më bibliografi) të jenë në gjuhën amtare . të redaktuara dhe të lektoruara për botim.

Poashtu të gjithë ata duhet t'i kryejnë obligimet e tyre të Çërtifikimit duhët të bëjnë pagesën prej 100 eurove si dhe për ID- kartela 1 vjeçare lypset ta bëjnë pagesën prej 40 eurove në këto banka :


Subjekt: Pagesë e antarësimit në AAAS

Banka RFZK- Raiffeisen bank

1505001003574439 

Swift codi: RBKORS22

 (Klienti përfitues Skender Kodra).

ose 

Banka RFZA Raiffeisen BANK ALBANIA Nr.llogarie :002386978 (Euro 142,50 ose 148,11 USD  dollar
(Klienti përfitues Skender Rexhep Kodra).

Sipas planifikimeve të Botuesit dhe Redaktorit përgjgjës Flori Bruqi.pritët që në mars 2020 do të hyjnë në shtyp për botim Biografia e të gjithë anëtarëve të Akademisë në fjalë të Enciklopedinë e Akaemisë së Shkencave dhe Arteve Shqiptaro- Amerikane(New York,Tiranë Prishtinë dhe Shkup).

Libri enciklopedik duhet parcitipuar nga vetë anëtarët e Akademisë: 30 ,00 euro dhe do të botohët në shqip , sipas alfabetit .
Me respekt!
Prof.Dr.Flori  Bruqi,Ph.D

28.10.2019.Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)