Mijëra studentë në Britani rezultojnë të paguajnë gjithçka me trupin e tyre. “Mirror” shkruan se bazuar në një sondazh të realizuar së fundmi, studentët që nuk kanë para të paguajnë tarifën e shkollës shesin të brendshmet e tyre.


Shifra të frikshme/ Shesin të brendshmet, foto intime dhe trupin, sakrificat që bëjnë mijëra studentë për të paguar shkollën


Të tjerë shesin foto intime, e ndërsa ka edhe nga ata që prostituohen, dhe marrin para në këmbim të seksit.

Featured image of article: Shifra të frikshme/ Shesin të brendshmet, foto intime dhe trupin, sakrificat që bëjnë mijëra studentë për të paguar shkollën

Shesin të brendshmet, foto intime dhe trupin, sakrificat që bëjnë mijëra studentë për të paguar shkollën


BRITANI– Mijëra studentë në Britani rezultojnë të paguajnë gjithçka me trupin e tyre. “Mirror” shkruan se bazuar në një sondazh të realizuar së fundmi, studentët që nuk kanë para të paguajnë tarifën e shkollës shesin të brendshmet e tyre.

Të tjerë shesin foto intime, e ndërsa ka edhe nga ata që prostituohen, dhe marrin para në këmbim të seksit.

E njëjta media shkruan se 4% e studentëve pranuan se kryejnë marrëdhënie seksuale me para, ndërsa 6 % të tjerë kanë pranuar se do ta konsideronin një punë të tillë nëse do të ndodheshin në vështirësi.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)