Risi në Akademinë e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro Amerikane në New York,Tiranë,Prishtinë dhe Shkup

Njoftim  nga Akaemia e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro- Amerikane (New York,Tiranë Prishtinë dhe Shkup)

Nga Drejtoria për mardhënie me publikun

Të dashur akademik të ASHSHA-AAAS,Mundësisht deri më datën 31.12.2019, nëpërmes postës elektronike në e-mailin: floribruqi@live.com ,të gjithë anëtarët e pranuar (Akademikët në ASHSHA-AAAS) ti dërgojnë biografitë (CV-të e tyre me bibliografi dhe një fotografi)në Word dokument më shkronja “times-roman” të madhësisë standard të shkronjave 14, deri në 90 rreshta kompjuteri.


Materjalet e dërguara(biografia më bibliografi duhët të jenë të redaktuara dhe të lektoruara) në muajin janar –mars 2020 do të hyjnë në shtyp për botim të Enciklopedisë së Akaemisë së Shkencave dhe Arteve Shqiptaro- Amerikane(New York,Tiranë Prishtinë dhe Shkup).


Libri duhet parcitipuar nga vetë anëtarët e Akademisë: 30 ,00 euro dhe do të botohët në shqip , sipas alfabetit .

Me respekt,

Flori Bruqi

Drejtor për mardhënie me publikun në ASHSHA-AAAS

28.10.2019.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)